33ος Μαραθώνιος Αθήνας – Διαδρομή προσφοράς από την ΟΠΑΠ

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 33ος Μαραθώνιος Αθήνας για έναν πολύ σημαντικό σκοπό, αφού φέτος, θα αποτελέσει μια γιορτή όχι μόνο για τους συμμετέχοντες δρομείς αλλά για ολόκληρη τη χώρα!

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

33ος Μαραθώνιος Αθήνας – Διαδρομή προσφοράς από την ΟΠΑΠ

Εννοείται ότι κάθε χρόνο έτσι και φέτος, συμμετέχω κι εγώ με χαρά, όχι μόνο στο Μαραθώνιο αλλά και σε όλες τις ενέργειες που τον πλαισιώνουν και συμβάλλουν σε εξαιρετικά σημαντικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, με το που είδα ότι για 2η συνεχόμενη χρονιά η ΟΠΑΠ δημιούργησε την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς» για κινητά, δεν είχα παρά να την κατεβάσω, αφού για κάθε download η ΟΠΑΠ δίνει για εμάς 2€ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, «H Αγία Σοφία» και «Παν. & Αγλαΐα Κυριακού».

Λίγα λόγια για την εφαρμογή και τον τρόπο χρήσης της, για να το κάνετε κι εσείς

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της ΟΠΑΠ www.diadromiprosforas.gr είτε κατεβάστε απευθείας στο κινητό σας την εφαρμογή «Διαδρομή Προσφοράς».

Η εφαρμογή αποτελείται από 9 προκλήσεις οι οποίες «ξεκλειδώνουν» σταδιακά σε διάστημα 4 εβδομάδων μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου (8/11).

Εφόσον κατεβάσεις την εφαρμογή, απαντήσεις σωστά σε όλες τις ερωτήσεις των Quiz και τρέξεις τις αποστάσεις που ζητούνται, μπορείς να επιτύχεις στόχους έως και το ποσό των 20 ευρώ εικονικής προσφοράς!
Παίζεις – τρέχεις – προσφέρεις!

Ακόμα και αν δεν ολοκληρώσεις όλες τις προκλήσεις επιτυχώς, θα έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις, κάνοντας share, βγάζοντας selfie ακόμα και απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή.

Όλοι οι πόντοι που θα συγκεντρωθούν θα μετατραπούν από την ΟΠΑΠ αυτόματα σε χρήματα που θα διατεθούν, στο πλαίσιο μίας μεγαλύτερης επένδυση που γίνεται από την Εταιρεία για την ανακαίνιση των 2 παιδιατρικών νοσοκομείων.

Μάλιστα την ημέρα του 33ουΜαραθωνίου, στις 8 Νοεμβρίου, όλοι οι χρήστες της εφαρμογής, δρομείς, επισκέπτες ακόμη και τηλεθεατές, θα μπορούν με ένα απλό check in να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το ποσό που θα προσφέρει η εταιρεία.

Είναι πραγματικά μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία από την ΟΠΑΠ στην οποία αξίζει να συμμετάσχουμε όλοι, διότι σου δίνει τη δυνατότητα να συνεισφέρεις ποικιλοτρόπως - άλλωστε όσο μεγαλύτερη εμπλοκή έχεις τόσο περισσότερο μπορείς να προσφέρεις. Για τα παιδιά αξίζει να κάνει κανείς την πιο σπουδαία διαδρομή προσφοράς, πως αλλιώς... παίζοντας!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.diadromiprosforas.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved