NΕΑ LIFTACTIV SUPREME φροντίδα συνεχούς επανόρθωσης ρυτίδων

Οι γυναίκες #SUPREME40s δοκιμάζουν και επιλέγουν Αποτέλεσμα lifting κάθε ώρα, κάθε μέρα. Ενισχυμένη αποτελεσματικότητα σε 1 μήνα.

NΕΑ LIFTACTIV SUPREME φροντίδα συνεχούς επανόρθωσης ρυτίδων

Μετά από μια έντονη ημέρα, όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη, η όψη σου δείχνει πιο θαμπή και κουρασμένη, σε σχέση με το πως νοιώθεις. Είναι σαν να σου λέει η επιδερμίδα σου ότι δεν μπορεί πια να ανταπεξέλθει στην απαιτητική καθημερινότητα, όπως παλαιότερα.

1 στις 2 γυναίκες
νιώθει ότι δείχνει μεγαλύτερη το βράδυ από ότι το πρωί, όπως αποδεικνύει μια αποκλειστική μελέτη των εργαστηρίων της Vichy1. Η επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, δέχεται μια επιβράδυνση των λειτουργιών της και το εύρημα αυτό οδήγησε στη δημιουργία μια φροντίδας συνεχούς επανόρθωσης των ρυτίδων. Τώρα επιτέλους, οι γυναίκες έχουν τη δύναμη να νικήσουν τις μικρές καθημερινές μάχες με τον καθρέπτη.

30 ώρες vs 6 ωρών
Τόση ώρα χρειάζεται μια επιδερμίδα στα 40 για να φτάσει στη μέγιστη επανόρθωση συγκριτικά με μια νεότερη. Τα Εργαστήρια Vichy ανακάλυψαν ότι, ανεξάρτητα από το πόσο δραστήρια και ενεργητική νιώθει μια γυναίκα, οι κύκλοι επανόρθωσης της επιδερμίδας επιβραδύνονται, όσο αυξάνεται η ηλικία. Εάν δεν παρέμβουμε, ο χρόνος πλήρους επανόρθωσης της επιδερμίδας αυξάνεται από τις 6 στις 30 ώρες! Αυτό σημαίνει ότι πλέον μια ολόκληρη ημέρα δεν φτάνει. Η νεότητα χάνεται σταδιακά - τα σημάδια γήρανσης εγκαθίστανται. Υπάρχει λύση;

Ενισχυμένη αποτελεσματικότητα

Λύση υπάρχει!
Η LIFTACTIV SUPREME της Vichy προσφέρει αποτέλεσμα lifting, κάθε ώρα, κάθε μέρα, ενώ η ενισχυμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητά της γίνεται εμφανής από τον πρώτο κιόλας μήνα. Καταπολεμά συνεχώς την ανάπτυξη των σημαδιών γήρανσης, ειδικά αυτών που εμφανίζονται μέσα στην ημέρα. Από το πρωί έως το βράδυ, η επιδερμίδα παραμένει λεία και η νεότητά της δεν επηρεάζεται όσο περνάν οι ώρες. Παρέχει αποτελεσματικότητα 3 διαστάσεων και 15 μεταλλικά στοιχεία για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Αποτελεσματικότητα τριών διαστάσεων

1. Άμεσα2
Το τεχνολογικό επίτευγμα της επανόρθωσης 3D
Δεδομένου ότι οι γυναίκες αναζητούν τη μεταμόρφωση της επιδερμίδας τους το πρωί, όταν εφαρμόζουν την κρέμα τους, η Vichy ενσωμάτωσε τεχνολογία οπτικής επανόρθωσης 3D στη σύνθεση της Liftactiv Supreme: άμεση επίδραση στην όψη και στην αίσθηση της επιδερμίδας. Με πούδρα για ματ αποτέλεσμα και μικροπέρλες με λευκές χρωστικές που διαχέουν ιδανικά το φως, κάνουν τις ατέλειες λιγότερο εμφανείς και βοηθούν την επιδερμίδα να φαίνεται πιο ομοιογενής. Κατάλληλα σχεδιασμένη ώστε να αφήνει βελούδινη αίσθηση και με απολαυστικές υφές για άνεση μεγάλης διάρκειας στην επιδερμίδα.

2. Από το πρωί έως το βράδυ3
[ΣΥΜΠΛΟΚΟ DAY-PROOF: Αδενοσίνη + Καφεΐνη]
Ενισχύει την ικανότητα της επιδερμίδας να αντιστέκεται στις επιπτώσεις της καθημερινότητας, κάθε ώρα που περνά. Η Αδενοσίνη λειαίνει την επιδερμίδα, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η Καφεΐνη προλαμβάνει την εμφάνιση σημαδιών κούρασης και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

3. Μακροπρόθεσμα2
[ΡΑΜΝΟΖΗ 5% + ΝΕΟΣΠΕΡΙΔΙΝΗ]
Ένα σύμπλοκο που αποτελείται από ένα ισχυρό αντιγηραντικό σάκχαρο και ένα αντιοξειδωτικό, για μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα lifting.

-15 -μεταλλικά στοιχεία
Στην καρδιά κάθε φροντίδας Vichy, υπάρχει το πλούσιο ιαματικό νερό, που πηγάζει από τα ηφαίστεια της Γαλλίας. Περιέχει 15 μέταλλα και ιχνοστοιχεία, θεμελιώδη για την υγεία της επιδερμίδας και έχει αποδειχθεί ότι αναζωογονεί, ενδυναμώνει και εξισορροπεί την επιδερμίδα μετά από τις επιθέσεις που υφίσταται.

9 στις 10 γυναίκες στην Ελλάδα θα την αγόραζαν ξανά

Σε πρόσφατη έρευνα στην Ελλάδα, ζητήθηκε από τις γυναίκες που έχουν δοκιμάσει την Liftactiv Supreme να πουν τη γνώμη τους. Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΨΑΝ! Επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά της σε σχέση με άλλες αντιγηραντικές κρέμες που έχουν δοκιμάσει. Συμφωνούν ότι απέκτησαν επιδερμίδα λεία, ενυδατωμένη, με μεγαλύτερη ελαστικότητα. Αγαπούν την ελαφριά υφή που απορροφάται άμεσα και το ευχάριστο άρωμα. Γιαυτό και 9 στις 10 θα την αγόραζαν ξανά! Ζητήστε και εσείς το δείγμα σας από τον φαρμακοποιό σας!

Στα 40 σου έχεις κι εσύ κάθε λόγο να νιώθεις SUPREME
Είσαι γύρω στα 40 και νοιώθεις ότι είσαι στην καλύτερη ηλικία; 'Έχεις συγκεντρώσει πολύτιμες εμπειρίες και παραμένεις νέα και όμορφη! Με σοφία για το πριν και διάθεση για το μετά... Μπορείς να δείχνεις και να αισθάνεσαι υπέροχα ως γυναίκα, σύζυγος, μητέρα κι εργαζόμενη.

Η Vichy σου δείχνει τον τρόπο και σου προσφέρει τη φροντίδα που χρειάζεσαι για να γίνεις μια πραγματική #supreme40s. Η Vichy είναι εδώ για να ακούσει τη φωνή σου! Επισκέψου τώρα το site της Vichy και μοιράσου τη δική σου #supreme40s εμπειρία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved