Στοίβες τα πιάτα σας στην κουζίνα; Δείτε το σαν παιχνίδι μαζί με τα παιδιά!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ό,τι ο εφιάλτης στην κουζίνα μας μετά από για κουραστική ημέρα είναι το πλύσιμο των πιάτων και τον κατσαρολικών μας.

Στοίβες τα πιάτα σας στην κουζίνα; Δείτε το σαν παιχνίδι μαζί με τα παιδιά!


Τυχερές είμαστε εμείς που έχουμε στην υπηρεσία μας το θαύμα την επιστήμης του περασμένου αιώνα, κατά τη γνώμη μας, το πλυντήριο πιάτων!

Είναι καλό να μαθαίνουμε στα παιδιά μας από μικρά την χαρά της συμμετοχής και της υπευθυνότητας ξεκινώντας από τον μικρόκοσμό του σπιτιού. Έτσι λοιπόν μετά την πλύση των πιάτων της ημέρας μας με ταμπλέτες πλυντηρίου και ως μια μικρή άσκηση για το παιδί μας πριν τον ύπνο, ζητάμε να μας βοηθήσει στην φύλαξη των πιάτων στα ντουλάπια την κουζίνας σας. Τα πιάτα σας βγαίνουν από το πλυντήριο πιο καθαρά από ποτέ με τα βακτήρια να έχουν παραδοθεί στην μαγική δράση της ταμπλέτας Finish. Έτσι δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα τα αγγελούδια σας να έρθουν σε επαφή με τα πεντακάθαρα και απολυμασμένα πιάτα σας. Το χάος μπαίνει σε μια τάξη με ομαλό τρόπο και ομαδικότητα μεταξύ σας. Γίνεται μια εύκολη δουλειά του σπιτιού με την χρήση την συγκεκριμένης ταμπλέτας, οπότε μπορείτε να την αναθέσετε και στο μπαμπά να την κάνει μαζί με τα παιδιά ειδικά όταν φτάνει αργά το βράδυ για να τα δει, λόγω της εργασίας του, με μια μικρή συνεργατική δουλειά σαν αυτή η «ομάδα» παραμένει δεμένη και γνωρίζει καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα από απλά καθημερινά πράγματα. Και βέβαια τα παιδιά τρελαίνονται να παίρνουν τον ρόλο των μεγάλων, οπότε μια τόσο σοβαρή δουλειά που θα φέρει σε πέρας θα το γεμίσει αυτοπεποίθηση και χαρά.

Η τεχνολογία που εφαρμόζεται στην ταμπλέτα πλυντηρίου Finish Power and Pure ευτυχώς μας εξασφαλίζει την βαθιά καθαρότητα ακόμα και για σκεύη που έχουν να καθαριστούν μέρες. Επίσης σε κάθε δισκίο περιέχεται λαμπρυντικό Jet-Dry και έτσι τα πιάτα μας βγαίνουν τριζάτα! Ταυτόχρονα όμως είναι ασφαλές για εμάς και τους μπόμπιρας που έχουμε ευαισθησία στο αναπνευστικό ή αλλεργίες διότι απλά οι άνθρωποι της Finish προνόησαν το απορρυπαντικό πλυντηρίου να είναι άοσμο!

Προτιμάμε φυσικά ταμπλέτες σε σχέση με τα καθαριστικά σκόνης και τα gel διότι απελευθερώνουν μια προς μία τις δράσεις τους στον σωστό χρόνο αλλά κυρίως ότι δεν χάνετε ούτε μια σταγόνα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved