Πρωινή φροντίδα ομορφιάς-Γρήγορα και εύκολα μυστικά

Ως γνωστόν η καλή μέρα ξεκινάει από το πρωί. Προσπαθήστε λοιπόν να ξυπνήσετε με χαλαρή μουσική που θα έχετε ρυθμίσει στο ξυπνητήρι σας κι όχι με τον ενοχλητικό και κλασικό ήχο που αποδεδειγμένα δημιουργεί ουκ ολίγες φορές , ενόχληση και εκνευρισμό.

Πρωινή φροντίδα ομορφιάς-Γρήγορα και εύκολα μυστικά

Ένα άλλο λάθος που συχνά γίνεται , ειδικά όταν αργούμε να ξυπνήσουμε, είναι να πεταγόμαστε από το κρεβάτι με το που ανοίγει το βλέφαρο. Το απότομο «τίναγμα» όμως προκαλεί αύξηση της πίεσης.

Τεντωθείτε λοιπόν όσο ακόμη είστε στο κρεβάτι. Ξυπνήστε τον οργανισμό με αργές διατάσεις για 3-5 λεπτά, όσο ακόμα είστε ξαπλωμένοι. Έτσι θα δώσετε ροή στο αίμα να φτάσει παντού και να μεταφέρει καλή ενέργεια μέχρι τα ακροδάχτυλά σας.

Στη συνέχεια πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου με λίγες σταγόνες λεμόνι μέσα. Θα βοηθήσει σημαντικά το πρωινό ξύπνημα του οργανισμού σας, θα καθαρίσει το πεπτικό σας σύστημα, θα διώξει μακριά όλες τις άχρηστες ουσίες και τα νεκρά κύτταρα.

Στη συνέχεια, κάθε πρωί , πλένετε το πρόσωπό σας μ' ένα υγρό βιολογικό σαπούνι (ειδικό για το πρόσωπο) και χλιαρό νερό. Είναι απαραίτητο για να απομακρύνετε το σμίγμα που συγκεντρώνεται στην ανώτερη στοιβάδα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αμέσως μετά ρίξτε λίγο παγωμένο νερό ή περάστε όλο το πρόσωπό σας με δύο παγάκια. Ολοκληρώστε την πρωινή σας φροντίδα με μία πλούσια υδατική κρέμα προσώπου και μία καλή αντηλιακή. Αν έχετε λιπαρό δέρμα μπορείτε να αντικαταστήσετε το βιολογικό σαπούνι με ένα ελαφρύ πήλινγκ προσώπου καθημερινής εφαρμογής.

Αν συνηθίζετε να παίρνετε το ντους σας κάθε πρωί, μην ξεχνάτε την εναλλαγή ζεστού –κρύου στο σώμα. Ολοκληρώστε με μία πλούσια ενυδατική κρέμα με κακάο και λάδι αβοκάντο και είστε έτοιμες!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved