Δώστε χρώμα στη κουζίνα σας!

«Τρώγε το πρωί σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος», λέει ένα παλιό ελληνικό ρητό. Δυστυχώς όμως οι περισσότερες οικογένειες το πρωί τρώνε στο «πόδι».

Δώστε χρώμα στη κουζίνα σας!

Επειδή όμως η καλή μέρα... από το πρωί φαίνεται, υπάρχει τρόπος να δώσετε ζωντάνια και ενέργεια στην κουζίνα σας. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό, θα καταφέρετε να ετοιμάσετε ένα θρεπτικό πρωινό για όλη την οικογένεια.

CM020 CM021 CM024 SJM020 SJM021 SJM022 SJM024 TTM020 TTM021 TTM022 TTM024 3

Η νέα σειρά από βραστήρες και φρυγανιέρες kMix της Kenwood φιλοδοξεί να αλλάξει τη διάθεσή σας γεμίζοντας χρώμα τη κουζίνα σας και αναπτερώνοντας το πάλαι ποτέ χαμηλό ηθικό σας.

Οι βραστήρες διαθέτουν έντονα χρώματα που αναδεικνύουν κάθε κουζίνα. Διαθέτουν χωρητικότητα 1 λίτρου, αποσπώμενο φίλτρο και μεταλλική βάση ενώ μπορούν να συνδυαστούν με τις φρυγανιέρες της ίδιας σειράς οι οποίες διαθέτουν λειτουργία απόψυξης και ακύρωσης αλλά και δυνατότητα ελέγχου του ψωμιού κατά την διάρκεια του ψησίματος χωρίς διακοπή της λειτουργίας.

kkmix

Διαθέσιμα χρώματα:
• Κόκκινο
• Κίτρινο
• Μπλε
• Πράσινο

Αγοράστε το χρώμα που σας ταιριάζει, βάλτε 10 λεπτά νωρίτερα το ξυπνητήρι να χτυπήσει, ετοιμάστε ένα νόστιμο πρωινό για εσάς και τα παιδιά σας και απολαύστε το όλοι μαζί. Το κέφι και η ζωντάνια θα επιστρέψουν στην κουζίνα σας, ξεκινώντας έτσι όλοι, τη μέρα σας ευχάριστα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.kenwoodworld.com/el-gr/all-products/breakfast

cover image: Jason Tidmen

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved