Ήρθε το τέλος της φαγούρας… Long live Hedrin!

Γονείς ενωθείτε! Σας νοιώθουμε 100% και ξέρουμε τι σας φοβίζει και σας προβληματίζει – τώρα που τα σχολεία άνοιξαν για τα καλά, οι ψείρες καραδοκούν να επιτεθούν ύπουλα στο κεφαλάκι του παιδιού σας κι εσείς απλά νοιώθετε ανήμποροι.

Ήρθε το τέλος της φαγούρας… Long live Hedrin!

Και το θέμα με τους ανεπιθύμητους επισκέπτες είναι πολύ σοβαρό όσο και αν έχουμε την τάση να αστειευόμαστε επ' αυτού.

Μην ανησυχείτε όμως γιατί εμείς σας βρήκαμε τη λύση: οικογένεια HEDRIN! Η πιο πλήρης και εξειδικευμένη σειρά κατά της λεγόμενης φθειρίασης είναι η σειρά προϊόντων HEDRIN, με τέσσερα καινοτόμα προϊόντα ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, για να προστατευτεί τόσο το παιδί σας όσο και εσείς!

Η δράση τους είναι κλινικά αποδεδειγμένη και το πιο σημαντικό είναι ότι επιτυγχάνεται με τον πλέον φυσικό τρόπο, αφού δεν περιέχουν χημικά φθειροκτόνα, είναι όλα άοσμα και φιλικά για το τριχωτό της κεφαλής. Επίσης είναι απόλυτα ασφαλή ακόμη και για βρέφη 6 μηνών!

Μην ξεχνάτε όμως ότι δεν αρκεί να κολλήσετε ψείρες για να ξεκινήσετε να σκέφτεστε την αντιμετώπισή τους. Πολύ σημαντική σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και η πρόληψη.

Εφόσον προκύψει κάποιο κρούσμα είτε στο σχολείο είτε σε κοντινό περιβάλλον και θέλετε να προστατευτείτε, η οικογένεια HEDRIN έχει προνοήσει με το πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν HEDRIN PROTECT&GO, που σταματά τη μόλυνση προτού καν ξεκινήσει. Και μεταξύ των άλλων, έχει υπέροχο άρωμα, ξεμπλέκει χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα στα μαλλιά, και προστατεύει τους μικρούς μας φίλους και εμάς τις περιόδους που οι ψείρες κάνουν την εμφάνισή τους. Αρκεί μία εφαρμογή 2 φορές την εβδομάδα και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες δεν θα ξαναπλησιάσουν. Το HEDRIN PROTECT&GO είναι κι αυτό φυσικό προϊόν και το μοναδικό που έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση.

Μία δοκιμή αρκεί για να σας πείσει και πείτε στις ψείρες... ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.hedrin.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved