Stokke on the Go: Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα μαζί!

Μέσα στον Σεπτέμβρη 2015 τέσσερις πολύ διαφορετικές – και πολύ ιδιαίτερες – "λάτρεις" του Stokke Xplory μας άφησαν να ρίξουμε μια ματιά "σε μια μέρα της ζωής τους". Μας επέτρεψαν να ακολουθήσουμε καθεμία από αυτές στις πόλεις τους: στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και την Κω.

Stokke on the Go: Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα μαζί!

Με αυτή την ειδική άδεια που μας παραχώρησαν, μπορέσαμε να μάθουμε πώς ταιριάζει το Stokke Xplory στις πολυάσχολες και τόσο διαφορετικές μεταξύ τους ζωές. Από μια βόλτα στην Πλάκα, μια επίσκεψη στην παραλία της Γλυφάδας, έναν περίπατο στην παραλία της Θεσσαλονίκης και μια ματιά στην πραγματική ζωή σε νησί στην Κω – καθεμία από αυτές τις γυναίκες μάς έδειξαν πώς η εύκολη λειτουργικότητα και προσαρμοστικότητα του Stokke Xplory τούς επιτρέπει να μοιράζονται τις ξεχωριστές καθημερινές στιγμές με τα αγαπημένα τους μωρά!

Πάρτε μια ιδέα από τις διαδρομές που καταγράψαμε:

"Μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας"

Έλενα Πάκου – Μητέρα, Blogger και.... fashion addict!

Η Έλενα μας κάλεσε να την ακολουθήσουμε σε μια πρωινή βόλτα με καρότσι στο Ζάππειο και τον Εθνικό Κήπο και σε έναν απογευματινό καφέ στην Πλάκα, μαζί με τον αξιολάτρευτο δίχρονο γιο της και το χακί Stokke Xplory τους. Ο τρόπος που μπορεί να ελίσσεται το καρότσι χωρίς κόπο επέτρεψε στην Έλενα να κυκλοφορεί στα στενά και ανώμαλα δρομάκια της Πλάκας, έχοντας έτσι την ευκαιρία να ανακαλύψει το κέντρο της Αθήνας μαζί με τον μικρό! Η Έλενα μοιράστηκε μαζί μας την αγάπη της για τη μόδα και για το πώς μπορεί να μένει πιστή στη μόδα ακόμα και ως πολυάσχολη μητέρα χάρη στα ευέλικτα Stokke Style Kits.

''Μια περιπέτεια στις ακτές της Αθήνας''

Ελιάνα Χρυσικοπούλου – Blogger και... Μητέρα in Babyland!

Ακολουθήσαμε την Ελιάνα καθώς έβαλε την κόρη της στο αυτοκίνητο για μια βόλτα στην παραλία με το καθισματάκι αυτοκινήτου Stokke iZi Sleep που προσφέρει όλη την άνεση που χρειάζεται για μια ομαλή διαδρομή! Χάρη στις ρόδες του καροτσιού Xplory, η Ελιάνα μπορούσε να κινείται εύκολα στην ακτή, ανακαλύπτοντας μ' αυτό τον τρόπο ήρεμα τις ομορφιές της άμμου και της θάλασσας! Στον καφέ που ήπιαμε το απόγευμα, η Ελιάνα μάς είπε πόσο σημαντική είναι η θάλασσα και ο ήλιος για το μωρό της, παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα και πώς το Stokke Xplory τής δίνει την ελευθερία να μοιράζεται αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές με την κόρη της όποτε το θελήσει! ''An Adventure on the Athenian Coastline''

''Με καρότσι στη Θεσσαλονίκη''

Ελεονώρα Κανάκη – Μητέρα, Style και Beauty Director... Πολυπράγμων!!

Όλοι ξέρουν την όμορφη παραλία της Θεσσαλονίκης – την έχετε, όμως, δει μέσα από τα μάτια ενός παιδιού; Με το αποκλειστικό της True Black Xplory, η Ελεονώρα έκανε βόλτα την κόρη της δίπλα στο νερό και χάρη στο κάθισμα που προσαρμόζεται πιο ψηλά, η κόρη της βίωσε την εμπειρία αυτή στο μέγιστο! Η Ελεονώρα μάς είπε πόσο το κομψό True Black Xplory ταιριάζει με το προσωπικό της στυλ της γυναίκας-πολυπράγμων και πως η κόρη της το λατρεύει όσο και εκείνη!

"Stokke και ζωή στο νησί''

Veronika Barkenvik – Μέλλουσα μητέρα, Fashion Blogger... γνωστή και ως ''V for Style''!

Μισή Σουηδή και μισή Ελληνίδα, η Veronika ζει την πραγματική ζωή σε νησί, στην όμορφη πατρίδα της την Κω. Περάσαμε μια μέρα με τη Veronika και το βαφτιστήρι της ανακαλύπτοντας μέρος της γραφικής πόλης και κάποια παραλιακά μέρη της Κω – με το Stokke Xplory να αποτελεί όχι μόνο άνετο μέσο για το βαφτιστήρι της, αλλά και ιδανικό "test drive" για τη Veronika και το μωρό που περιμένει! Η Veronika μάς περιέγραψε τη ζωή στο νησί, μας μίλησε για τη σχέση της με το βαφτιστήρι της και μας εξήγησε γιατί το καρότσι Xplory είναι η τέλεια επιλογή για το δικό της μωρό.

Μπορείτε να παρακολουθείτε όλη την περιπέτεια Stokke on the Go αποκλειστικά στην ελληνική σελίδα της Stokke στο Facebook: https://www.facebook.com/StokkeGreece από τις 12.10.15!

Συντονιστείτε, λοιπόν, για να δείτε το ταξίδι τους και να γίνετε κι εσείς μέρος του με τις δικές σας στιγμές με το καρότσι Stokke! Στείλτε μας απλώς φωτογραφίες με το Stokke Xplory σας στη σελίδα μας στο Facebook ή στο info@crazydiamond.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved