Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Τι δείχνουν τα άστρα για την εκλογή προέδρου στη ΝΔ αλλά και το μέλλον της δεξιάς παράταξης

Αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Μετά τη νέα εκλογική ήττα της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έλαβε απόφαση να ξεκινήσουν διαδικασίες εκλογής αρχηγού. Οι υποψήφιοι για το χρίσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι οι: κ.κ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης.

Στην παρούσα φάση, η Νέα Δημοκρατία ψάχνει έναν αρχηγό ο οποίος θα μπορέσει να σταθεί επάξια απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και να τον κοντράρει. Πολλοί ζητούν έναν με τα ανάλογα ηλικιακά χαρακτηριστικά, τα οποία πληρούν μόνο οι κύριοι Τζιτζικώστας και Γεωργιάδης αντίστοιχα. Ακόμη, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ψηφίζουν άτομα μέσα από την Νέα Δημοκρατία που έχουν ένα συγκεκριμένο πρότυπο και αναζητούν ένα όνομα το οποίο να είναι «βαρύ χαρτί». Σε αυτή την περίπτωση ανήκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από την άλλη, είναι ιδιαίτερα συμπαθής και με «γκελ» στα πιο «λαϊκά» στρώματα της κοινωνίας.

Ποιος απ' αυτούς θα μπορούσε να είναι ο επόμενος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας; Θα μπορέσει ο επόμενος πρόεδρος της δεξιάς παράταξης να είναι ο αντι-Τσίπρας; Ποιο το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης;

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved