BacktoSchool – πίσω και στις ψείρες;

Η σχολική χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει και όσο κι αν δε θέλουμε να το πιστέψουμε ο συνωστισμός σε κλειστούς χώρους φέρνει τα παιδιά μας κάθε φθινόπωρο σε επαφή με μικρόβια, ιώσεις και πολλές, πολλές ψείρες.

BacktoSchool – πίσω και στις ψείρες;

Οι ψείρες είναι πραγματικά μία ύπουλη «απειλή» γιατί οι γονείς δεν τους δίνουν ιδιαίτερη σημασία ώστε να οχυρώσουν τα παιδιά τους και όταν εμφανίζονται πολλαπλασιάζονται ταχύτατα δημιουργώντας έντονη ενόχληση στο κεφάλι του παιδιού μας.


Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προστατεύσετε και φέτος το παιδί σας από τους απρόσκλητους επισκέπτες των μαλλιών μας – εμείς σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα την οικογένεια HEDRIN , την πιο πλήρη και εξειδικευμένη σειρά κατά της λεγόμενης φθειρίασης, με τέσσερα καινοτόμα προϊόντα ώστε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο παιδί σας για να μην πλησιάσουν ψείρες και κόνιδες ούτε στα 2 μέτρα!


Η δράση τους είναι κλινικά αποδεδειγμένη και είναι απόλυτα φυσικά αφού δεν περιέχουν χημικά φθειροκτόνα, είναι άοσμα και φιλικά για το τριχωτό της κεφαλής και είναι απόλυτα ασφαλή ακόμη και για βρέφη 6 μηνών.


Επίσης θα πρέπει οπωσδήποτε τα παιδιά μας, είτε έχουν πιάσει ψείρες είτε όχι, εφόσον προκύψει κάποιο κρούσμα στο σχολείο να προστατευτούν με το πραγματικά πρωτοποριακό προϊόν HEDRIN PROTECT&GO, που σταματά τη μόλυνση προτού καν ξεκινήσει. Και δεν θα ενοχλήσει καθόλου το παιδί σας, αφού έχει υπέροχο άρωμα, ξεμπλέκει χωρίς να αφήνει κανένα υπόλειμμα στα μαλλιά, και προστατεύει τους μικρούς μας φίλους τις περιόδους που οι ψείρες κάνουν την εμφάνισή τους. Αρκεί μία εφαρμογή 2 φορές την εβδομάδα και οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες δεν θα ξαναπλησιάσουν. Το HEDRIN PROTECT&GO είναι κι αυτό φυσικό προϊόν και είναι το μοναδικό που έχει κλινικά αποδεδειγμένη δράση.


Φαγούρα και ενόχληση τέλος – η οικογένεια HEDRIN είναι εγγύηση!


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.hedrin.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved