Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 25/9 έως και 27/9

Δέσποινα Καμπούρη
Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Κριός

Είσαι στην φάση μεγάλων αλλαγών γιατί ήδη νιώθεις την επήρεια της Πανσελήνου που έρχεται τις επόμενες ημέρες. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα αισθανθείς ότι πρέπει να είσαι όσο μπορείς συνειδητός/η με τις προσωπικές σχέσεις σου. Αυτό σίγουρα θα το αναλάβεις άμεσα γιατί θα έχεις μεγαλύτερες ευκαιρίες σήμερα και θα λειτουργήσεις με ένα τρόπο πολύ δυναμικό. Στην συνέχεια θα αποσυρθείς για λίγο με στόχο να ονειροπολήσεις και να ξεκουραστείς. Πιθανόν να χρειάζεσαι παραπάνω ύπνο γιατί αρκετές φορές καταπονείς και το σώμα και το μυαλό σου με υπερβολές. Η ευαισθησία σου μπορεί να κτυπήσει κόκκινο σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων ατόμων. Ένας Ιχθύς σίγουρα θα σου κινήσει το ενδιαφέρον αλλά θα δράσεις τελείως διαφορετικά από άλλες φορές.

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές αντιξοότητες που πρέπει εσύ να καταλάβεις πάνω από όλα και μετά να ακολουθήσεις ένα ρεύμα τελείως διαφορετικό. Ίσως πρέπει να πρωτοτυπήσεις και να κάνεις κινήσεις που θα είναι απρόβλεπτες. Από το Σάββατο και μετά, θα περάσεις πολύ καλά γιατί θα χαλαρώσεις και θα έχεις στο μυαλό σου πως να ξεπεράσεις όλο το στρες και την ένταση. Η ζωή σου χαμογελάει αυτό το διάστημα και εσύ πρέπει να σταματήσεις την μουρμούρα, αν τυχόν υπάρχει και να δεις μόνο τι καλό γίνεται στην ζωή σου. Έχεις ρέντα σε έρωτες και σε παιδιά οπότε ένα από τα δυο ή και τα δυο θα είναι πολύ εύκολο για σένα να μπουν σε ένα καλό δρόμο και να σου αποφέρουν καρπούς.

Δίδυμοι

Έχεις πολλά στο κεφάλι σου και πάνω από όλα λειτουργείς πολύ διαφορετικά πλέον από άλλες φορές. Σε ενδιαφέρει περισσότερο το πως θα τακτοποιήσεις το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Πιθανόν να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε άτομα και καταστάσεις που δεν έδινες παλιά. οπότε θα παρατηρήσεις μια ανεπαίσθητη αλλαγή σε ό,τι κάνεις και λες. Η ευαισθησία σου μπορεί να μετατραπεί και σε αδράνεια το Σάββατο γιατί έχεις καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια στην τσίτα και σε διενέξεις. Κυρίως στον εαυτό σου θα δώσεις ένα προβάδισμα για να τον ξεκουράσεις και να τον ξεμπλέξεις από οτιδήποτε έχει εμπλακεί που σου φέρνει πίεση και ένταση. Σίγουρα η μουσική και το ποτάκι με φίλους θα είναι τα ιδανικότερα για να περάσεις καλά και να ξεφύγεις από τις πολλές έγνοιες. Η σχέση με Ιχθύ θα ξαναβγεί στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved