Εμείς πήγαμε στο Golden Hall για να συναντήσουμε την Πέππα το Γουρουνάκι και τον αδερφό της Τζορτζ. Εσείς;

Είναι εκπληκτικό το πόσο ένας χαρακτήρας καρτούν, μπορεί να ενθουσιάσει ένα παιδί. Μόλις ανέφερα στην κόρη μου, χθες το απόγευμα ότι θα πάμε να γνωρίσει επιτέλους από κοντά τους αγαπημένους της χαρακτήρες τρελάθηκε από χαρά. Μόνο που δεν γκρέμισε το σπίτι.

Εμείς πήγαμε στο Golden Hall για να συναντήσουμε την Πέππα το Γουρουνάκι και τον αδερφό της Τζορτζ. Εσείς;

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Μαζί με μια φίλη μας λοιπόν, επισκεφθήκαμε και εμείς το Golden Hall για να παίξουν τα παιδιά μας και να φωτογραφηθούν παρέα με την Πέππα το Γουρουνάκι τον αδερφό της Τζορτζ. Περιμένοντας λοιπόν τους αγαπημένους μας ήρωες, είχαμε την ευκαιρία να βγάλουμε φωτογραφίες στο σχολείο και στο σπίτι της Πέππα, να φτιάξουμε τη δική μας μάσκα Πέππα το Γουρουνάκι, να κατασκευάσουμε παζλ, να ζωγραφίσουμε φιγούρες της Πέππα & Τζορτζ και να παίξουμε στο κυνήγι κρυμμένου θησαυρού και παιχνίδια μνήμης.

Η κόρη μου πετούσε από χαρά. Η τσάντα μου είχε γεμίσει με ζωγραφιές, μολύβια, αυτοκόλλητα Πέππα και διάφορες κατασκευές που έφτιαξε στα τραπέζια δραστηριοτήτων. Αυτό όμως που την έκανε ακόμη περισσότερο χαρούμενη ήταν όταν είδε από κοντά την Πέππα το Γουρουνάκι και τον Τζορτζ. Η πεντάχρονη κόρη μου χθες, ένιωσε υπέροχα. Βλέποντας το προσωπάκι της να λάμπει από χαρά και από ευτυχία δεν ήθελα τίποτε άλλο. Δεν μετάνιωσα ούτε στιγμή πήγαμε στο Golden Hall. Εξάλλου όλες οι δραστηριότητες ήταν δωρεάν. Δωρεάν παιχνίδι, δωρεάν δραστηριότητες, δωρεάν χαμόγελα, δωρεάν ευτυχία – χαρά!

Πριν φύγουμε ρίξαμε μια ματιά στα σχολικά, για να αγοράσουμε καινούργια τσάντα αλλά και παιχνίδια που χρειαζόμασταν, καθίσαμε να πιούμε έναν καφέ με τη φίλη μου και να τσιμπήσουν κάτι τα παιδιά. Έτσι μαζί με τα παιδιά μας που ενθουσιάστηκαν με όλο το event και τις δραστηριότητες, διασκεδάσαμε και εμείς οι ενήλικοι καθώς κάναμε τις αγορές μας και χαλαρώσαμε (όσο μπορούσαμε) σε ένα από τα καφέ του Golden Hall.

Αν δεν έχετε πάει με τα παιδιά σας, σας συμβουλεύω να πάτε. Δεν θα σας στοιχίσει τίποτα απολύτως, θα περάσετε ευχάριστα το απόγευμα σας και θα κάνετε ευτυχισμένα τα παιδιά σας. Για εκείνα πιστέψτε με και δη για τα πιο μικρά είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved