Τζιν: All time classic - Μια μαμά προτείνει

Είναι λατρεμένο όλων των γυναικών, ακόμη και να μην ξέρεις τι να φορέσεις το μόνο σίγουρο είναι πως το αγαπημένο σου τζιν θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Τζιν: All time classic - Μια μαμά προτείνει

Γράφει η Ελευθερία Παπαδάκη

Το τζιν αποτελεί από μόνο του ένα κομμάτι πασπαρτού , αφού μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί ως το βράδυ.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------89iyuy

Ωστόσο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πως θα επιλέξεις το σωστό τζιν. Για παράδειγμα εάν έχεις σωματότυπο αχλάδι, τα skinny τζιν δεν είναι τα ιδανικά για σένα. Προτίμησε ένα τζιν σε στυλ καμπάνα με πιο χαλαρό τελείωμα, που θα κολακέψει την εμφάνιση σου.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------09uik7ui

Επίσης, εάν θέλεις να καλύψεις κάποιες ατέλειες στο σώμα σου μπορείς να επιλέξεις μία φαρδιά τουνίκ ή ένα πιο ριχτό πουκάμισο. Σε συνδυασμό μάλιστα με ένα ζευγάρι φλατ ή πλατφόρμες, θα έχεις πετύχει το σωστό outfit.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------09oik

Για να επιλέξεις το denim που θα σε κολακεύει να έχεις στο μυαλό σου κάποια βασικά tips, να βρεις το σωστό νούμερο, να επιλέξεις το χρώμα που σου πηγαίνει καλύτερα ενώ να θυμάσαι πως τα skinny δεν πηγαίνουν σε όλες μας.

Καλές αγορές!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved