Αυτό είναι το μυστικό για να δεις τις ταινίες που αγαπάς όποτε θες και όσες φορές θες

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουμε αναφερθεί στα κανάλια Novacinema. Μοναδικές ταινίες, σε πρώτη προβολή καλύπτοντας τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Περιπέτειες, θρίλερ, κωμωδίες, animation.

Αυτό είναι το μυστικό για να δεις τις ταινίες που αγαπάς όποτε θες και όσες φορές θες

Άλλο ένα στοιχείο που την ξεχωρίζει είναι ότι μέσα από τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ δίνει τη δυνατότητα εγγραφής και δημιουργίας προσωπικής συλλογής αγαπημένων ταινιών, για τη μαμά, τον μπαμπά αλλά και τα ίδια τα παιδιά. Πόσες φορές αλήθεια σας πήρε ο ύπνος και χάσατε το τέλος μιας ταινίας; Πόσες φορές τα παιδιά έβαλαν τα κλάματα που έχασαν μια παιδική ταινία που ήθελαν να δουν; Ο αποκωδικοποιητής δίνει τη λύση σε όλα τα παραπάνω, καθώς μπορείτε να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ταινίες, δημιουργώντας τη δική σας ταινιοθήκη, βλέποντας τις όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε εσείς.

Αν λοιπόν δεν έχετε γίνει ακόμη συνδρομητές στα κανάλια Novacinema, σας προτρέπουμε να το κάνετε άμεσα. Και αυτό γιατί σε μερικές μέρες η τρίτη ταινία του sequel «Μια νύχτα στο μουσείο» έρχεται στα κανάλια Novacinema σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9)!

Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον μοναδικό Μπεν Στίλερ να οδηγεί για ακόμη μια φορά τα αγαπημένα σε όλους μαγικά εκθέματα του μουσείου σε ένα αξέχαστο ταξίδι, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους.

Αξίζει να σας θυμίσουμε ότι η ταινία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα box office hits της περασμένης κινηματογραφικής σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 360 εκ. δολάρια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved