«Μια νύχτα στο Μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ», μια ταινία του box office στα κανάλια Νovacinema

Η τρίτη ταινία του sequel «Μια νύχτα στο μουσείο» είναι γεγονός και έρχεται μέσα από τα κανάλια Novacinema σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9)!

«Μια νύχτα στο Μουσείο: Το μυστικό του Φαραώ», μια ταινία του box office στα κανάλια Νovacinema

Ο μοναδικός Μπεν Στίλερ θα οδηγήσει για Τρίτη φορά, τα αγαπημένα σε όλους μαγικά εκθέματα του μουσείου σε ένα αξέχαστο ταξίδι, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ταινία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγάλα box office hits της περασμένης κινηματογραφικής σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 360 εκ. δολάρια.

Για όσους δεν έχουν δει τις δύο πρώτες ταινίες
Στην πρώτη ταινία ο Μπεν Στίλερ, ως Λάρι Ντέιλι είναι δίχως εργασία, γεγονός που τον κάνει να ντρέπεται στο πρόσωπο του δεκάχρονου γιου του και περιφέρεται ολημερίς στα γραφεία ανεργίας αναζητώντας απεγνωσμένα δουλειά. Φαίνεται τυχερός όμως και τον προσλαμβάνουν ως νυχτοφύλακα, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στην βάρδια του θα αντιληφθεί πως πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο αχανές κτίριο. Κατάσταση που θα γίνει ακόμη πιο δύσκολη όταν καταλάβει πως τα εκθέματα, μόλις πέσει η νύχτα, αποκτούν οντότητα, ζωντανεύουν και φτιάχνουν τη δική τους φανταστική πραγματικότητα μέσα στους χώρους του μουσείου.

Στη δεύτερη ταινία, τρία χρόνια μετά ο Λάρι ενώ έχει γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και έχει αφήσει πίσω την πρώην του δουλειά, καλείται να εργαστεί ξανά ως νυχτοφύλακας για ένα βράδυ και, ως εκ θαύματος, βιώνει πάλι κάτι παραπλήσιο. Ο ήρωας βρίσκεται αντιμέτωπος με μία σειρά ανεξήγητων και υπερφυσικών καταστάσεων που επιβεβαιώνουν την ιδέα που έχει για τον εαυτό του: είναι φτιαγμένος για σπουδαία πράγματα!

Το σίκουελ της τρίτης ταινίας είναι αφιερωμένο στον αξέχαστο Robin Williams αλλά και στον Mickey Rooney, που έφυγαν και οι δύο λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας.

Την ευκαιρία να απολαύσετε σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9), σας τη δίνoυν τα κανάλια Novacinema, που προβάλλουν πρώτα και τις πιο δημοφιλείς & πιο πρόσφατες οικογενειακές ταινίες, λίγο μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες & 1 χρόνο πριν την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Μάλιστα, δίνουν τη δυνατότητα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, να δημιουργήσει κανείς την προσωπική του συλλογή γράφοντας τις ταινίες που αγαπά για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την οικογένεια του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved