«Μια νύχτα στο Μουσείο»: Οικογενειακή ταινία για μοναδικές στιγμές

Ακόμη θυμάμαι την πρώτη φορά που πήγα στον κινηματογράφο με τον άνδρα μου, για να δούμε την πρώτη ταινία «Μια νύχτα στο Μουσείο!».

«Μια νύχτα στο Μουσείο»: Οικογενειακή ταινία για μοναδικές στιγμές

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Τον είχα πάρει «σηκωτό» μιας και προ παιδιού εποχή ο άνδρας μου δεν έβλεπε καμία οικογενειακή ταινία και καμία παιδική, εν αντιθέσει με εμένα που λατρεύω καθετί παιδικό και οικογενειακό ακόμη και τώρα που έχω φτάσει τα 30.

Αυτή η ταινία ομολογώ πως ήταν η αρχή για να καταλάβει ο σύζυγός μου ότι οι οικογενειακές ταινίες είναι πολύ καλύτερες από τις περιπετειώδεις, τις επιστημονικές και τις τρομακτικές. Εξάλλου αυτή η ταινία συνδύαζε όλα τα παραπάνω με μια δόση χιούμορ.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που πήγαμε ξανά τρία χρόνια μετά για να δούμε το σίκουελ της ταινίας. Πέρυσι όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να δούμε την Τρίτη σίκουελ ταινία. Δεν σας κρύβω ότι το θέλαμε πολύ. Για καλή μας τύχη όμως έμαθα ότι η ταινία «Μια νύχτα στο μουσείο: To μυστικό του Φαραώ » έρχεται στα κανάλιαNovacinema σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή (πρεμιέρα στις 27/9)! Μα τι τύχη είναι αυτή; Δεν είναι τυχαίο που τα κανάλια Novacinema προβάλλουν σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση οικογενειακές και μη ταινίες!

Ανυπομονώ να δω την ταινία. Να δω τον μοναδικό Μπεν Στίλερ να οδηγεί τα αγαπημένα σε όλους μαγικά εκθέματα του μουσείου σε ένα αξέχαστο ταξίδι, προσφέροντας ανεπανάληπτες στιγμές διασκέδασης τόσο σε εμένα και το σύζυγό μου όσο και την 5χρονη κόρη μας που λατρεύουμε να βλέπουμε ταινίες μαζί της!

Αγκαλιά με το ποπ κορν και χουχουλιασμένοι στον καναπέ θα απολαύσουμε για πρώτη φορά πια, μαζί την αγαπημένη ταινία της μανούλας «Μια νύχτα στο Μουσείο: To μυστικό του Φαραώ ». Και να σας πω ένα μυστικό; Θα προγραμματίσω τον αποκωδικοποιητή ΝovaBox+ που μου δίνει την δυνατότητα να αποθηκεύσω την ταινία ώστε να μπορώ να τη δω όσες φορές θέλω. Εκτός αυτού θα γλιτώσω και τη γκρίνια της μικρής μου την επόμενη μέρα, σε περίπτωση που κοιμηθεί και δεν τη δει όλη. Θα πατήσω το play και θα τη δει από την αρχή το πρωί τρώγοντας το πρωινό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved