Δωρεάν Σεμινάρια για Γονείς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Mε αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,το Συμβουλευτικό Κέντρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», διοργανώνει δωρεάν ψυχο-εκπαιδευτικά σεμινάρια για μητέρες/γονείς με τα εξής θέματα:

Δωρεάν Σεμινάρια για Γονείς για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

1) «Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς & η σημασία του προγράμματος στην ψυχο-συναισθηματική εξέλιξη των παιδιών», Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, 17:30-19:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).

Στόχος του σεμιναρίου είναι, μέσα από τη συζήτηση, να απαντήσουμε στα θέματα που απασχολούν τους γονείς με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και να διερευνήσουμε τρόπους καλύτερου προγραμματισμού και οργάνωσης του διαβάσματος των παιδιών. Επίσης, θα συζητηθούν τα οφέλη ενός καλού προγραμματισμού στην ψυχο-συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών.

2) «Διάβασμα και ρόλος/εμπλοκή των γονέων», Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015, 17:30- 19:30, στο Κέντρο Αλληλεγγύης, Δομοκού 2 & Φιλαδελφείας, (έναντι Μετρό Στ. Λαρίσης).

«Πόσο πρέπει να εμπλέκονται οι γονείς στη μελέτη των παιδιών τους;»
«Ποια προσέγγιση είναι πιο ωφέλιμη για το παιδί;»
«Τι συμβαίνει όταν ένα παιδί αρνείται να διαβάσει;»

Στόχος του σεμιναρίου είναι να συζητηθούν λειτουργικοί τρόποι εμπλοκής των γονέων στη διαδικασία της μάθησης με στόχο την ενίσχυση της αυτονομίας και της αυτοεκτίμησης των παιδιών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Δηλώστε Συμμετοχή ΕΔΩ
Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλείσθε να ενημερώσετε για την παρουσία σας. Προσφέρεται και δωρεάν φύλαξη παιδιών κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής στην τηλεφωνική γραμμή 115 25 & στο email: grammi@mazigiatopaidi.gr
www.mazigiatopaidi.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved