Τι μάθημα ζωής θα πάρεις ανάλογα με τη μέρα που γεννήθηκες

Είναι τελικά μοιραία η ημερομηνία γέννησής μας;

Τι μάθημα ζωής θα πάρεις ανάλογα με τη μέρα που γεννήθηκες

Συνήθως, τα μαθήματα που έχουμε να πάρουμε σε αυτή τη ζωή είναι άμεσα συνδεδεμένα με τομείς ή πτυχές του χαρακτήρα μας στους οποίους υστερούμε. Το παρακάτω κείμενο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο είναι το κύριο καρμικό μάθημα που έχεις να πάρεις σε αυτή τη ζωή, με βάση την ημερομηνία της γέννησής σου.

Έτσι, αν τα γενέθλια σου είναι μεταξύ:

20 Απριλίου - 20 Μαΐου
Καρμικό μάθημά σου, είναι να ακολουθείς τα δικά σου όνειρα και όχι αυτά των άλλων. Επηρεάζεσαι εύκολα από τις γνώμες των άλλων και στην προσπάθειά σου για να ικανοποιήσεις τους πάντες, ξεχνάς τον εαυτό σου. Θα πρέπει να κρατήσεις μια μικρή απόσταση, ακόμη και από τα πιο κοντινά σου πρόσωπα, προκειμένου να ωριμάσεις πλήρως.

21 Μαΐου - 20 Ιουνίου
Η μοίρα προσπαθεί να σου διδάξει την ισορροπία ανάμεσα στη λογική και τα συναισθήματα. Η συμβουλή μου είναι να στηριχθείς μόνο στην σκέψη σου όταν είσαι στη δουλειά και να ακούς την καρδιά σου, όταν είσαι στο σπίτι. Μόνο με την επίτευξη αυτής της ισορροπίας θα είσαι σε θέση να λάμψεις με πλήρη ισχύ.

21 Ιουνίου - 21 Ιουλίου
Θα πρέπει να μάθεις να εκτιμάς κάθε μέρα. Έχεις πολύ μεγάλη εμμονή με το μέλλον, λες και το παρόν λείπει για σένα. Η τύχη είναι μαζί σου σαφώς και θα είσαι σε θέση να συνειδητοποιήσεις κάθε ένα από τα όνειρά σου, αλλά μην ξεχάσεις να απολαμβάνεις ό, τι έχεις ήδη επιτύχει.

Διάβασε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved