Τι σημαίνει το πρώτο γράμμα του ονόματός σου;

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή μας, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομα μας, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματός μας.

Τι σημαίνει το πρώτο γράμμα του ονόματός σου;

Π
Το Π αντιστοιχεί στον αριθμό 17 και το ζώδιο του Υδροχόου. Αντιπροσωπεύει τις ιδέες οι οποίες περιέχουν μέσα τους το σπέρμα της αντίθεσης.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Π ή περιέχει περισσότερα από τρία Π δείχνει ότι είσαι ένα άτομο διαισθητικό και σου αρέσει να ερευνάς τα αόρατα μυστήρια της ζωής. Είσαι ο ερευνητής ή ο επιστήμονας που αναζητά της αλήθεια και κυνηγάς την κρυμμένη γνώση.

Αντιμετωπίζεις με σοφία του υλικό κόσμο, βλέπεις με αισιοδοξία το μέλλον, δείχνεις θάρρος μπροστά στις δυσκολίες και με την αποφασιστικότητα σου ξεπερνάς κάθε εμπόδιο. Πείθεις εύκολα με τα λόγια σου.

Έχεις διοικητικές και ηγετικές ικανότητες και μπορείς να γίνεις διάσημος στον τομέα που θα ασχοληθείς και να αφήσεις πίσω σου ένα σημαντικό έργο.

Οι ιδιότητες του Π είναι: διαίσθηση, έρευνα, αισιοδοξία, θάρρος, αποφασιστικότητα, νέα ξεκινήματα, ηγετικές και διοικητικές ικανότητες.

Το μάθημά σου είναι να μην επιτρέπει στις αμφιβολίες να μπουν στο μυαλό σου και να σου φέρουν απαισιοδοξία και κατάθλιψη.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για άγχος, κατάθλιψη, ψυχικά προβλήματα και άσθμα.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved