Έφτασε η «FUTURE MOM», η καινούρια σειρά καλλυντικών Prénatal για τη μαμά!

Ασφαλή και φυσικά προϊόντα για τη φροντίδα των εγκύων και των νεομαμάδων.

Έφτασε η «FUTURE MOM», η καινούρια σειρά καλλυντικών Prénatal για τη μαμά!

Η Prénatal παρουσιάζει τις καινούργιες προτάσεις καλλυντικών για τη μαμά, που έφτασαν πρόσφατα σε όλα τα καταστήματά της. Η νέα, πλήρης σειρά FUTURE MOM γεννήθηκε μέσα από την εμπειρία Prénatal και περιλαμβάνει προϊόντα με σύνθεση πλούσια σε φυσικά συστατικά, ειδικά για να σέβονται τη φυσιολογία της επιδερμίδας των εγκύων και των νέων μαμάδων.

Η εγκυμοσύνη είναι μια υπέροχη και ιδιαίτερη περίοδος κατά την οποία κάθε μέρος του σώματος χρειάζεται ειδική περιποίηση και φροντίδα. Γι'αυτό το λόγο η Prénatal δημιούργησε προϊόντα για το στήθος, την κοιλιά, τα πόδια και το σώμα χωρίς parabens, αλλεργιογόνα και χρωστικές, δερματολογικά ελεγμένα και ελεγμένα στο νικέλιο, ασφαλή και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Αναζωογονητικό και ενυδατικό αφρόλουτρο, ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά το μπάνιο, υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή, Idrogel για το στήθος, Lipogel ενίσχυσης της θηλής, τζελ ανακούφισης για τα πόδια, κρέμα για τόνωση των αγγείων, κρέμα κατά των ραγάδων, αμυγδαλέλαιο: όλες οι συνθέσεις των προϊόντων της FUTURE MOM περιέχουν ειδικά ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, όπως βούτυρο karité, aloe vera, κόκκινο σταφύλι, μενθόλη, καλέντουλα, γλυκό αμυγδαλέλαιο και μαύρο φραγκοστάφυλο.

Η Prénatal εδώ και πάνω από 50 χρόνια φροντίζει να ικανοποιεί τις ανάγκες των μαμάδων αλλά και εκείνων που πρόκειται να γίνουν: με τη νέα της σειρά καλλυντικών FUTURE MOM περιποιείται με ιδιαίτερο τρόπο τις μέλλουσες μαμάδες και είναι δίπλα τους με γνώση και εξειδίκευση αυτούς τους τόσο γλυκούς και μαγικούς μήνες.

Δείτε τα προϊόντα αναλύτικά εδώ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved