Διάφανα tips από τα ECOS: Ετοιμάστε τη βαλίτσα των διακοπών σας!

Η βαλίτσα των καλοκαιρινών διακοπών είναι πάντα μία ευχάριστη διαδικασία γιατί τότε αρχίζει πραγματικά το ταξίδι! Δεν έχει σημασία το πόσες μέρες θα πάτε διακοπές αλλά με την πραγματική σας διάθεση για απόδραση. Τα προϊοντα ECOS, τα αγνά και διάφανα καθαριστικά προϊόντα της Earth Friendly Products, είναι εδώ για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες με μικρές χρηστικές συμβουλές αλλά και λύσεις.

Διάφανα tips από τα ECOS: Ετοιμάστε τη βαλίτσα των διακοπών σας!

Πάμε λοιπόν!

1. Ξεκινήστε την διαδικασία προετοιμασίας των αποσκευών αρκετές μέρες νωρίτερα. Δώστε αέρα διακοπών στο σπίτι, μεταδώστε ευχάριστη διάθεση σε όλους.

2. Ετοιμάστε μία αναλυτική λίστα των πραγμάτων που πιστεύετε ότι θα χρειαστείτε. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να ξεχωρίσετε ποια είναι αυτά που πραγματικά χρειάζεστε.

3. Επιλέξτε ρούχα που να μπορούν να ταιριάξουν μεταξύ τους & να δημιουργήσουν πάνω από ένα look αλλά και αρκετά μαγιό και καφτάνια για να νοιώθετε άνετα και περιποιημένη. Π.Χ.: all time classic λευκό t – shirt, ένα jean, μία ζακέτα μπεζ που ταιριάζει με τα πάντα και ανταποκρίνεται άψογα στα καλοκαιρινά μελτέμια . Κυρίως διαλέξτε λεπτά ρούχα που δεν πιάνουν χώρο και είναι εύκολο να πλυθούν αν χρειασθεί στον όχι και τόσο βολικό χώρο των «σπιτιών» των διακοπών! Πάνω από όλα διαλέξτε ένα αγνό διάφανο υπερσυμπυκνωμένο ECOS απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων το οποίο εκτός από το πλυντήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για πλύσιμο στο χέρι. Χωρίς τοξικά κατάλοιπα, εξαιρετικά αποτελεσματικό σε όλα τα υφάσματα και σε όλες τις θερμοκρασίες, διατηρεί ζωντανά τα χρώματα και πολύ μαλακά τα ρούχα με το μαλακτικό που περιέχει.

4. Ακόμα και αν φύγετε για αρκετές μέρες, πάρτε μόνο ΜΙΑ πετσέτα θαλάσσης ώστε να μην βαρύνουν οι αποσκευές σας και να μην χάσετε επωφελή χώρο. Πάλι το απορρυπαντικό ECOS θα είναι εκεί για να κρατήσει τις πετσέτες μαλακές και καθαρές είτε τις πλύνετε στο χέρι είτε στο πλυντήριο.

5. Αν είστε γονείς, κάντε μία ξεχωριστή πάνινη τσάντα με τα παιχνίδια θαλάσσης και μία με τα παιχνίδια που θα χρειαστούν για τις ελεύθερες ώρες ώστε να μην χάνετε ώρα κατά την διάρκεια των διακοπών και να είναι πιο εύκολο στο κουβάλημα. Το ECOS, αγνό και διάφανο υγρό πιάτων για πλύσιμο στο χέρι, μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό και των παιχνιδιών και των σετ φαγητού των παιδιών, φροντίζοντας για ένα αποτέλεσμα τέλειο χωρίς τοξικά κατάλοιπα.

6. Επιλέξτε να πάρετε μαζί σας καλλυντικά σε μικρές συσκευασίες & μην υπερβάλλετε με την επιχείρηση παπούτσια: Σαγιονάρες, σανδάλια, εσπαντρίγιες και πλατφόρμες σε ουδέτερο χρώμα.

7. Πριν φτιάξετε την βαλίτσα σας, τοποθετήστε τα ρούχα διπλωμένα πάνω στο κρεβάτι ώστε να κάνετε τον τελευταίο έλεγχο ότι είστε καλυμμένοι.

Επισκεφθείτε το www.ecos.com και ανακαλύψτε και μόνοι σας, γιατί το να ακολουθείς την «πράσινη» φιλοσοφία, δεν είναι πολυτέλεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ECOS

Έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο στο τομέα των πράσινων απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων, έφτασαν και στην Ελλάδα τα διάφανα προϊόντα ECOS .

Τα προϊόντα ECOS, που κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή και πρωτοπόρου χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη, καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού και της προσωπικής περιποίησης . Αποτελεσματικά και με διάφανο τρόπο χαρίζουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας και τα ίδια τα προϊόντα είναι διάφανα χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα. Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες με φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα μας ταξιδεύουν απρόσμενα στην πιο αγνή και γνήσια αίσθηση της Φύσης .

Τα προϊοντα ECOS της Earth Friendly Products χαρίζουν μία διάφανη εμπειρία στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EARTH FRIENDLY PRODUCTS

Ο προσανατολισμός και η δυνατότητα να διατηρείς την οικογένεια σου ασφαλή και παράλληλα να προστατεύεις το περιβάλλον , δεν αποτελεί πολυτέλεια. Μ 'αυτήν την φιλοσοφία ο Έλληνας ομογενής, χημικός ερευνητής Ευτύχιος Βλαχάκης ίδρυσε το 1967, την Earth Friendly Products ,και αφοσιώθηκε στο να παρέχει φυτικής προέλευσης και υψηλής ποιότητας καθαριστικά προϊόντα, χωρίς τη χρήση τοξικών βαφών και συντηρητικών τα οποία χρησιμοποιούνται στα συμβατικά απορρυπαντικά.

Η Earth Friendly Products, έχοντας τις δικές της μονάδες παραγωγής μπορεί και διατηρεί χαμηλό το κόστος των προϊόντων της, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, διασφαλίζει τα κριτήρια του ποιοτικού ελέγχου και δεσμεύεται απόλυτα για την ανάπτυξη της αειφορίας. Αποτέλεσμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η ανακήρυξη της Earth Friendly Products ως η εταιρεία «Επίτευξης Μηδενικής Περιβαλλοντικής Επιβάρυνσης» (CARBON NEUTRAL ) από το 2013 και για μία ακόμη χρονιά ,από τον κρατικό οργανισμό προστασίας περιβάλλοντος Αμερικής, ως ο ασφαλέστερος παραγωγός πράσινων καθαριστικών προϊόντων (2015 Safer Choice Partner of the Year Award Winners) . Έχει λάβει πολλές πιστοποιήσεις και επιβραβεύσεις, καθώς χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ηλιακή, αιολική και χαμηλής επίπτωσης υδροηλεκτρική ενέργεια. Η προστασία του περιβάλλοντος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η ποιότητα ζωής είναι υπόθεση όλων.

«Αναπτύσσοντας οικολογική συνείδηση, υπεύθυνη στάση απέναντι στον εαυτό μας αλλά και στις επόμενες γενιές δημιουργήσαμε και χρησιμοποιούμε τη σειρά των προϊόντων ΕCOS»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved