Χρησιμοποίησε την Paysafecard και πλήρωσε παντού αντί μετρητών!

Με την άνθιση των αγορών μέσω διαδικτύου οι εναλλακτικοί τόποι πληρωμής έχουν γίνει της μόδας αλλά και σιγά-σιγά απαραίτητοι.

Χρησιμοποίησε την Paysafecard και πλήρωσε παντού αντί μετρητών!

Τις τελευταίες δεκαετίες βιώσαμε την επανάσταση του πλαστικού χρήματος με την συμπύκνωση της ανταλλακτικής αξίας των μετρητών σε μια και μόνη κάρτα, την πιστωτική λη την χρεωστική. Παλιότερα η έκδοση μια κάρτας γινόταν με μια απλή αίτηση όμως δεν ήμαστε εκπαιδευμένοι ώστε να ελέγχουμε τους όρους χρήσης και τα επιτόκια. Ενώ λοιπόν οι κοινωνίες μας είχαν εισέλθει στην νέα εποχή συναλλαγών βρεθήκαμε οι περισσότεροι ανεκπαίδευτοι και ανέτοιμοι μπροστά σε αυτή την αλλαγή.

Από τότε έχουμε διανύσει πολύ δρόμο και μάθαμε πολλά από τα λάθη μας. Ταυτόχρονα όμως η αγορά κατάλαβε ότι δεν έχουν όλοι οι καταναλωτές την ίδια συμπεριφορά, όπως είναι λογικό, οπότε προσάρμοσαν και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στις σύγχρονες ανάγκες. Τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας η ανάγκη εύρεσης εναλλακτικής λύσεις για αποφυγή χρήσης μετρητών ή τραπεζικών λύσεων έχει γίνει επιτακτική. Η χρήση μιας προπληρωμένης κάρτας μπορεί να δώσει λύση σε αυτή την δυστοκία ως προς την χρήση μετρητών. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της υπηρεσίας είναι ότι δεν διαθέτει την δυνατότητα πίστωσης καθώς και δεν χρειάζεται να συνδεθεί με κάποιον καταθετικό λογαριασμό, όπως οι χρεωστικές κάρτες.

Επομένως από την στιγμή που η προπληρωμένη κάρτα από τη στιγμή που έχει διαθέσιμο υπόλοιπο, δεν υπόκειται στους περιορισμούς των κινήσεων μέσω ΑΤΜ. Το ίδιο ισχύει και στο εξωτερικό όπου η paysafecard Prepaid MasterCard είναι η λύση και για όποιους ταξιδεύουν αυτές τις ημέρες, εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σημεία που δέχονται Visa και MasterCard. Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ακύρωσης της κάρτας σε περίπτωση κλοπής, πράγμα που καθιστά την υπηρεσία της προπληρωμένης κάρτας ως την ασφαλέστερη για αγορές στο διαδίκτυο. Φορτίζεται εύκολα ακόμη και με μια επίσκεψη μας στο περίπτερο της γειτονιάς αλλά και σε σημεία λιανικής στο εξωτερικό.

Τέλος η υπηρεσία προπληρωμένης κάρτας είναι η ιδανική λύση για χρήση από ανήλικα μέλη καθώς μπορούν να γίνονται απόλυτα ελεγχόμενες κινήσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα να χρεωθεί η κάρτα παραπάνω από αυτό το ποσό το οποίο διαθέτει ως υπόλοιπο. Δοκιμάστε την σε μικρο-αγορές μέχρι που να εμπιστευτείτε τον νέο τρόπο πληρωμών και σίγουρα σε λίγο καιρό δεν θα προτιμάτε άλλον τρόπο για τις συναλλαγές σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved