Καυτές καλοκαιρινές εκπτώσεις και χαρούμενες εκδηλώσεις μόνο στο AVENUE!

Το AVENUE  Mall  Athens, προσφέρει το πιο ευχάριστο και δροσερό περιβάλλον για shopping, χαλάρωση και αμέτρητες στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Καυτές καλοκαιρινές εκπτώσεις και χαρούμενες εκδηλώσεις μόνο στο AVENUE!

Με τις πιο «καυτές» καλοκαιρινές εκπτώσεις, οι επισκέπτες θα βρουν όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές τους, στις πιο προνομιακές τιμές.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0987 2

Και σ' ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, οργανώνει εκδηλώσεις που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

• To BOOK FESTIVAL συνεχίζεται στο ΑVENUE και δίνει την ευκαιρία σε όλους, μικρούς και μεγάλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά, να διαλέξουν το βιβλίο των διακοπών τους, μέσα από μεγάλη ποικιλία τίτλων αλλά και τιμών.
• Τα βιβλία ζωντανεύουν στο AVENUE κάθε Παρασκευή και Σάββατο και τα παιδιά γίνονται πρωταγωνιστές... Αγαπημένα βιβλία με μια ξεχωριστή «ματιά» και δώρα για τους μικρούς συμμετέχοντες.
• Το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο έρχεται κοντά μας τα Σάββατα του Ιουλίου για να βοηθήσει τα παιδιά να αγαπήσουν τα ζώα και να εξοικειωθούν μαζί τους, μέσα από ένα εξαιρετικό βιωματικό πρόγραμμα.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------0987 1

Το καλοκαίρι είναι στο AVENUE!

Εμπορικό Κέντρο AVENUE
Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου
Τηλ.: 210 6100901
www.avenuemall.gr
www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved