Σε έχουν πληγώσει; 15 τρόποι για να το ξεπεράσεις

Μια σχέση που μας πλήγωσε και μας έκανε καχύποπτες μπροστά σε κάθε άντρα που θέλησε (και ίσως το άξιζε) να μπει στη ζωή και στην καρδιά μας. Μια δήθεν φίλη που μας πρόδωσε και μας κόστισε πολύ.

Σε έχουν πληγώσει; 15 τρόποι για να το ξεπεράσεις

Μια μητέρα ή ένας πατέρας που συνεχώς μας σύγκρινε με τη μεγαλύτερή μας αδερφή, λέγοντάς μας με τα λόγια ή τις πράξεις του ότι δεν είμαστε αρκετά ικανές για να τα καταφέρουμε – στο σχολείο, στις σχέσεις μας, στη ζωή... Όλες μας έχουμε πληγωθεί στο πρόσφατο ή πιο μακρινό παρελθόν. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι αυτές οι πληγές του παρελθόντος πολλές φορές μένουν ανοιχτές για καιρό και εξαιτίας τους νιώθουμε πληγωμένες, θυμωμένες, απογοητευμένες...

Αν θέλουμε να απελευθερωθούμε και να ξεπεράσουμε ό,τι μας έχει πληγώσει, ο τρόπος είναι ένας – δεν υπάρχει καμία παράκαμψη και κανένα μονοπάτι για να κόψουμε δρόμο: χρειάζεται να συγχωρέσουμε εκείνους που μας πλήγωσαν καθένας με τον τρόπο του. Κι αν όλο αυτό σου φαίνεται βουνό, ένας ειδικός έρχεται να μας προτείνει όχι έναν, ούτε δύο, αλλά 15 τρόπους για να τα καταφέρουμε!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved