Για ξέγνοιαστες νύχτες…ΤΕΖΑ! Μια εκστρατεία κατά των ενοχλητικών κουνουπιών!

Το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του όλα τα ανεπιθύμητα ιπτάμενα έντομα (κουνούπια, σκνίπες, μύγες)! Καιρός να απαλλαγούμε από αυτά με τα γνωστά σε όλους μας προϊόντα TEZA.

Για ξέγνοιαστες νύχτες…ΤΕΖΑ! Μια εκστρατεία κατά των ενοχλητικών κουνουπιών!

Η μάρκα TEZA διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για να καλύψει όλες τις διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών. Επιλέξτε τον τύπο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας: Υγρό, Ταμπλέτες, Φιδάκια, Spray, Φορητή συσκευή.
Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα προϊόντα TEZA έρχονται με μοναδικές προσφορές δίνοντάς μας έναν ακόμα λόγο για να τα επιλέξουμε!

Εκπληκτική ευκολία προσφέρει η φορητή συσκευή TEZA EASY GO. Απαλλαγείτε από τα κουνούπια όπου και αν βρίσκεστε! Λειτουργεί με μπαταρίες κάνοντάς την ιδανική για τις αποδράσεις σας στην εξοχή, το κάμπινγκ, το τροχόσπιτο. Ακόμα όμως και στο σπίτι, για να τοποθετείται σε σημεία που δεν υπάρχει κοντά πρίζα ή σε σημεία που δεν θέλετε να φτάνουν τα μικρά παιδιά. Αναζητήστε τη φορητή συσκευή TEZA EASY GO στα σημεία πώλησης TEZA και εκμεταλλευτείτε τα δωρεάν δείγματα της συσκευής που θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα.

Τα προϊόντα TEZA για περισσότερα από 30 χρόνια αποτελούν τη σίγουρη λύση στην ανάγκη για την εξόντωση κάθε ενοχλητικού εντόμου. Με εντομοκτόνα/εντομοαπωθητικά συστατικά νέας γενιάς, φέρνουν την καινοτομία στο σπίτι.

Για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι...ΤΕΖΑ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved