Τέρμα πια τα CD και τα USB, τώρα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ταινιοθήκη με τις κλασσικές ταινίες της Disney!

Όλα τα παιδιά λατρεύουν τις ταινίες κινουμένων σχεδίων και σίγουρα όλα τα παιδιά έχουν διάφορα cd και USB, γεμάτα με αγαπημένες τους ταινίες. Οι περισσότερες δε, από αυτές ίσως είναι και αγορασμένες από πλανόδιους πωλητές, κάτι που σημαίνει πώς γίνεστε συνεργοί στην απαγορευμένη αντιγραφή ταινιών.

Τέρμα πια τα CD και τα USB, τώρα μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας ταινιοθήκη με τις κλασσικές ταινίες της Disney!

Αντί λοιπόν να περιμένετε να πλησιάσει το τραπέζι σας στο εστιατόριο που τρώτε ή την ξαπλώστρα σας κάποιος πλανόδιος, προτιμήστε να γίνετε συνδρομητές στη NOVA. Αυτό το καλοκαίρι μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τα λιλιπούτεια πλασματάκια σας. Το ζωικό βασίλειο της Disney κάνει... περιοδεία στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, μαζί με υπέροχες κλασικές ταινίες. Από 19 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουλίου, αγαπημένοι ήρωες θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαμβάνουν καθημερινά στα κανάλια Novacinema.

Οι ταινίες που τα μικρά σας θα δουν θα είναι μεταγλωττισμένες στα ελληνικά και είναι: «Η Λαίδη και ο Αλήτης» ,«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» , «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», ο «Ντάμπο, το ελεφαντάκι», ο «Bambiο, ο «Πήτερ Παν», η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», «Φαντασία, «Πινόκιο» και οι απίθανες περιπέτειες του Μόγλη από «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» .

Για όλους εσάς όμως που επιθυμείτε να βλέπετε αυτές τις ταινίες όποτε θέλετε, τα κινηματογραφικά κανάλια Nova Cinema σας δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια για να μπορούν τα μικρά σας να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνα επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία... για πάντα.

Novacinema.

Ζήστε την εμπειρία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved