Αγαπάμε το ζωικό βασίλειο μέσα από τις μοναδικές ταινίες της Disney

Τα παιδιά λατρεύουν τα παραμύθια και τα κινούμενα σχέδια. Ιστορίες γεμάτες περιπέτεια με γενναίους πρωταγωνιστές, δημιουργούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις παιδικών χρόνων.

Αγαπάμε το ζωικό βασίλειο μέσα από τις μοναδικές ταινίες της Disney

Οι ιστορίες αυτές μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη από τη Disney και γίνονται οι γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας ταινίες, για μικρούς και μεγάλους. Σε πολλές από αυτές, οι ήρωές μας δεν είναι άνθρωποι, αλλά ζώα. Σκυλιά, γάτες, ζώα του δάσους, ψάρια και πολλά ακόμα, έχουν μπλέξει στις πιο απίθανες περιπέτειες και έχουν ξεχωρίσει με το μοναδικό χαρακτήρα τους.

Τα παιδιά ήδη από τη μικρή τους ηλικία λατρεύουν τα ζωάκια και φυσικά τα παραμύθια και τα κινούμενα σχέδια έχουν παίξει το ρόλο τους. Ενισχύουν την αγάπη των παιδιών για το ζωικό βασίλειο και αυτά με τη σειρά τους εξοικειώνονται με την εικόνα και τα χαρακτηριστικά των ζώων. Τα παιδιά όσο μικρότερα είναι, τόσες περισσότερες φοβίες έχουν και πολλές από αυτές έχουν να κάνουμε με κάποιο ζώο. Μία ταινία λοιπόν με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους από το ζωικό βασίλειο είναι η ιδανική και η πιο... διασκεδαστική λύση!

Επιπλέον, τα παιδιά βλέποντας σκύλους, γάτες, πουλιά και ψάρια να συνυπάρχουν σε κάποιο παιδικό, μαθαίνουν ότι πρέπει εκτιμάμε και να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του κάθε πλάσματος. Το πιο πολύτιμο όμως μάθημα που παίρνουν παρακολουθώντας παιδικά με ζώα, είναι ότι πρέπει να σεβόμαστε τη φύση και το ζωικό βασίλειο. Μπορεί τα ζώα να μη μιλάνε, να μην είναι σαν εμάς τους ανθρώπους, όμως έχουν και εκείνα δικαίωμα στη ζωή και πρέπει να τα αγαπάμε και να τα προστατεύουμε.

Τα σχολεία έκλεισαν και για το υπόλοιπο καλοκαίρι το παιδί σας θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο. Είναι λοιπόν η ιδανική ευκαιρία να απολαύσετε μαζί ταινίες που σίγουρα θα του αρέσουν και θα το κάνουν να συνειδητοποιήσει όλα τα παραπάνω μέσα από το κανάλι της Nova Cinema.

Καλή διασκέδαση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved