«Μπάμπι» Το αγαπημένο ελαφάκι των παιδιών!

Τα παραμύθια με τους γενναίους και πάντα καλόψυχους ήρωές τους, μας κρατάνε συντροφιά χρόνια ολόκληρα και περνάνε από τη μία γενιά στην άλλη. Παραμύθια λοιπόν, που κάποτε λατρέψαμε εμείς ως παιδιά, ήρθε η ώρα να τα επαναφέρουμε στη μνήμη μας και να τα μοιραστούμε με τα μικρά μας.

«Μπάμπι» Το αγαπημένο ελαφάκι των παιδιών!

Η ιστορία του Μπάμπι ,είναι μία ιστορία που όλοι λατρέψαμε στην παιδική μας ηλικία. Το γλυκό ελαφάκι έκανε τη ντεμπούτο του στους κινηματογράφους το 1942 και είναι το πέμπτο παιδικό που κυκλοφόρησε στην μεγάλη οθόνη από την Walt Disney. Βασισμένο στο βιβλίο του Φέλιξ Σάλτεν, είναι ένα διαχρονικό παιδικό που όλα τα παιδιά θα αγαπήσουν! Ο πρωταγωνιστής μας, είναι ένα όμορφο και μικρό ελαφάκι που ζει με τους φίλους και την οικογένειά τους στο δάσος. Ξαφνικά εμφανίζονται οι κυνηγοί και ο Μπάμπι αναλαμβάνει να προστατέψει και να σώσει όλα τα ζώα στο δάσος!

Το παιδί σας θα λατρέψει τόσο τον χαρακτήρα του ήρωά μας όσο και τις περιπέτειές του που περιγράφονται με έναν μοναδικό τρόπο. Ο μικρός Μπάμπι με την εξυπνάδα, την καλοσύνη και τη γενναιότητά του, είναι πρότυπο για το μικρό σας και βλέποντας αυτήν ταινία θα σπουδαιολογήσει την αξία της οικογένειας και η φιλίας. Στην ιστορία μας πρωταγωνιστούν ζωάκια από όλο το ζωικό βασίλειο και το κάθε ένα δίνει το δικό του προσωπικό στοιχείο στην ταινία ,κάνοντάς μας να τα αγαπήσουμε όλα!

Μία ταινία που ξεχωρίσαμε ως παιδιά πολλά χρόνια πριν και που ήρθε η ώρα να την απολαύσουμε ξανά μέσα από τα κανάλια NOVA CINEMA, με τους δικούς μας πρωταγωνιστές της καθημερινότητάς μας, τα παιδιά μας! Και με τον αποκωδικοποιητή Novabox+ θα μπορούμε να το δούμε όποτε εμείς θέλουμε!

Καλή Διασκέδαση!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved