«Ο Βασιλιάς των λιονταριών», μια ταινία για μικρούς και μεγάλους!

Όλα τα ζώα στην Αφρική γιορτάζουν τη γέννηση του Σίμπα του γιου του βασιλιά των λιονταριών Μουφάσα και της βασίλισσας Σαράμπι. Ο μόνος που δεν είναι χαρούμενος για τη γέννηση αυτή είναι ο νεότερος αδερφός του Μουφάσα, Σκαρ.

«Ο Βασιλιάς των λιονταριών», μια ταινία για μικρούς και μεγάλους!

Ο Σκαρ είναι ο κακός στην επικείμενη ταινία. Αυτό γιατί ταινία της Disney χωρίς κακό, δεν γίνεται. Ο θείος λοιπόν προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τον ανιψιό του και μελλοντικό βασιλιά των ζώων. Μάταια όμως, μια και ο μπαμπάς του μικρού Σίμπα, Μουφάσα, πάντα προλαβαίνει το κακό και τον σώζει. Έτσι ο Σκαρ για να επιτύχει τον στόχο του, να κυβερνήσει δηλαδή ο ίδιος το βασίλειο των ζώων, πρέπει να ξεφορτωθεί τον ίδιο του τον αδερφό.

Στέλνοντας τον Σίμπα σε ένα φαράγγι, στήνει παγίδα στον αδερφό του, εξοντώνοντας τον και λέγοντας στον Σίμπα πως αυτός φταίει που πέθανε ο μπαμπάς του, παροτρύνοντας τον να φύγει μακριά και να μην ξαναγυρίσει ποτέ. Ο Σκαρ όμως στέλνει τις ύαινες φίλους του, να τον σκοτώσουν αλλά ο μικρός καταφέρνει να το σκάσει. Το ίδιο βράδυ ο Σκαρ επιστρέφει στην αγέλη και αναφέρει ότι ο Μουφάσα και ο Σίμπα είναι νεκροί και αναλαμβάνει εκείνος το θρόνο ως νέος Βασιλιάς.

Μετά από χρόνια ο Σίμπα επιστρέφει και διεκδικεί το θρόνο που του ανήκει και τα καταφέρνει. Χάρη στη βοήθεια των φίλων του, της αγέλης αλλά και το πνεύμα του πατέρα του, που τον συντρόφευε πάντα! Μια ταινία που κάνει ακόμη και σήμερα μικρούς και μεγάλους να δακρύσουν. Μια ταινία που μαθαίνει στα παιδιά να είναι δυνατά ό,τι και αν συμβεί.

Ακόμη και αν χάσουν κάποιον από την οικογένειά τους. Μια ταινία που μαθαίνει στα παιδιά πώς όποιος και αν φύγει από κοντά μας, με κάποιο τρόπο θα βρίσκεται πάντα στο πλάι μας. Μια ταινία που αν τα παιδιά σας δεν έχουν δει, πρέπει να δουν οπωσδήποτε. Σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη τους και σίγουρα θα τα συγκινήσει.

Την ευκαιρία για να δείτε αυτή την ταινία σας την προσφέρουν τα κανάλια Νovacinema. Αν η ώρα και η μέρα προβολής ωστόσο δεν σας βολεύει για να τη δείτε, μπορείτε να τη γράψετε στον αποκωδικοποιητή NovaBox+για να τη βλέπετε ξανά και ξανά όποτε θέλετε και ότι ώρα θέλετε!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved