Αυτά είναι τα διδάγματα που μπορούν να πάρουν τα παιδιά σας από τις ταινίες του Animal Κingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney.

Γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει με τις κλασικές ταινίες της Disney. Και πλέον τα κανάλια Novacinema και o αποκωδικοποιητής εγγραφής NovaBox+ τις φέρνουν κοντά μας και όποτε εμείς θέλουμε!

Αυτά είναι τα διδάγματα που μπορούν να πάρουν τα παιδιά σας από τις ταινίες του Animal Κingdom, το ζωικό βασίλειο της Disney.

Ποιαν από όλες να πρωτοθυμηθούμε; Τη " λαίδη και τον αλήτη"; " Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας"; " Τον βασιλιάς των λιονταριών"; Άλλωστε πλέον με τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaΒox+ μπορούμε να επιλέξουμε τις ταινίες που θέλουμε και όποτε εμείς θέλουμε!

Η λαίδη και ο Αλήτης: Ένα μικρό κουταβάκι της γνώστης ράτσας των Κόκερ Σπανιέλ μεγαλώνει στο σπίτι του Τζίμη και της Αγάπης σαν σωστή πριγκίπισσα. Η Λαίδη μία γλυκιά σκυλίτσα, ιδιαίτερα συναισθηματική μα και με έντονο το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους αλλά και στους .. σκύλους που αγαπά. Η Λαίδη σε μία περιήγησή της γνωρίζει και ερωτεύεται ένα σκυλάκι του δρόμου, τον Αλήτη, έξυπνο, ιππότη, και καρδιοκατακτητή και η περιπέτεια τους αρχίζει όταν η θεία Σάρα, με τις δυο Σιαμέζες γάτες της έρχεται στο σπίτι της Λαίδης και αναστατώνει την ζωή της. Κάτι παραπάνω από 50 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η έξυπνη ταινία του Disney παραμένει φρέσκια και γοητευτική ενώ μαθαίνει στα παιδιά ότι η κοινωνική τάξη δεν είναι το παν. Φτωχοί και πλούσιοι αν έχουν μεγάλη και καλή καρδιά μπορούν να κάνουν παρέα και να βρουν πολλά κοινά που μπορεί να τους ενώσουν.

Τα 101 σκυλάκια Δαλματίας: Η Κρουέλα ντε Βιλ, η πιο γνωστή κακιά της Disney, θέλει να φτιάξει τη μεγαλύτερη και καλύτερη γούνα που υπάρχει στον κόσμο. Αυτός είναι και ο λόγος που απαγάγει όλα τα σκυλιά Δαλματίας του Λονδίνου και μαζί 15 κουτάβια από την οικογένεια του Πόνγκο και της Περντίτα. Τα παιδιά ζουν την αγωνία μέσα από την περιπέτεια των σκυλιών αυτών. Μαθαίνουν πώς τίποτε κακό δεν βγάζει σε καλό και πώς η συνεργασία μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Μια αληθινά μοναδική ιστορία για όλη την οικογένεια!

Ο βασιλιάς των λιονταριών: Πρόκειται για μια ταινία της Disney που γνώρισε τεράστια επιτυχία και δέχτηκε αρκετά καλές κριτικές παγκοσμίως, με εισπράξεις που έφτασαν τα $951 εκατομμύρια. Ήταν η μεγαλύτερη σε εισπράξεις ταινία του 1994 και σήμερα είναι η 16η σε εισπράξεις παγκοσμίως. Το σενάριο δανείζεται στοιχεία από ιστορίες της Βίβλου με τον Ιωσήφ και τον Μωυσή αλλά και από το μυθιστόρημα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, Άμλετ. Η γέννηση του μικρού Σίμπα στερεί από το κακόβουλο θείο του, Σκαρ, την ελπίδα να γίνει βασιλιάς των λιονταριών. Σε συνεργασία με τις ύαινες ο Σκαρ σκοτώνει το βασιλιά Μουφάσα, αναγκάζει το μικρό πρίγκιπα να φύγει από το βασίλειο και αρπάζει το θρόνο. Έπειτα από πολλά χρόνια ο Σίμπα επιστρέφει και διεκδικεί τα προνόμιά του. Μία ταινία που μέσα από όλα μαθαίνει στα παιδιά πολλά για την εμπιστοσύνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved