Διάλεξε το κατάλληλο μαγιό για εσένα!

Πολλές φορές η επιλογή του μαγιό μας φαίνεται βουνό. Κάθε καλοκαίρι ψάχνουμε για το πιο μοδάτο μαγιό που θα ταιριάζει άψογα στο σωματότυπό μας.

Διάλεξε το κατάλληλο μαγιό για εσένα!

Πώς θα επιλέξουμε όμως το μαγιό μας με ποια κριτήρια; Τι είναι στη μόδα το φετινό καλοκαίρι; Και που θα μπορέσετε να αγοράσετε το νέος σας μαγιό; Δείτε παρακάτω!

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Με ποια κριτήρια επιλέγουμε μαγιό

  • Όσες έχετε μικρό στήθος προτίμησε μαγιό που στο πάνω μέρος έχουν ή ενίσχυση με σχέδια ή βολάν. Θα σας προσθέσουν όγκο και θα ισορροπήσουν την σιλουέτα σας.
  • Για όσες έχετε μεγάλο στήθος τα μαγιό που δένουν στο λαιμό είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς στηρίζουν τέλεια το στήθος και προσδίδουν ένα pin-up στυλ.
  • Αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλάκια στους γλουτούς απόφυγετε τα μαγιό σορτσάκια γιατί προσθέτουν όγκο.
  • Όσες έχετε κυλίτσα, τα tankini είναι ιδανικά για σας, καθώς καλύπτουν την κοιλιά.
  • Για να δείχνετε πιο λεπτή διαλέξτε ένα μαγιό αρκετά ελαστικό ή ένα μαγιό με λεπτομέρειες, όπως δαντέλα.
  • Τέλος να θυμάστε πώς το χρώμα του μαγιό κάνει τη διαφορά. Φορέστε έντονο χρώμα εκεί που θέλετε τα τραβήξετε τα βλέμματα και κάποιο σκούρο χρώμα στα σημεία που θέλετε να κρύψετε.

Τι είναι στη μόδα φέτος το καλοκαίρι

Η μόδα φέτος προστάζει ρίγες, έντονα χρώματα , σχοινιά και printed μαγιό με εκπληκτικά μοτίβα. Ολόσωμα ή bikini σίγουρα θα κάνουν τη διαφορά.

Από πού μπορείτε να επιλέξετε το νέο σας μαγιό;

Μα φυσικά από την εταιρία Crool, που δραστηριοποιείται στο χώρο των μαγιό και των εσωρούχων από το 1946. Γυναίκες όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Μαρία Κάλλας, η Νόνικα Γαληνέα, η Κάτια Δανδουλάκη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, και η Μαίρη Χρονοπούλου είναι λίγες από τις γυναίκες που φόραγαν εκείνη την εποχή αυτά τα μαγιό και έκαναν θράυση.

Στο διαδικτυακό τους κατάστημα www.crool.gr μπορείτε να βρείτε και να επιλέξετε μαγιό μέσα από μια πληθώρα σχεδίων. Σίγουρα ακολουθώντας τις συμβουλές μου θα βρείτε και το σωστό μαγιό για το δικό σας σωματότυπο και το πιο γλυκό μαγιό για τα μικρά σας λουλουδάκια. Επιλέξτε το μαγιό σας μέσα από τις σειρές, Crool/ Miss Crool/ Kayak/Hippies/Aquamania

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------9898--0-90-89-89-80

Εγώ επέλεξα το δικό μου και είναι αυτό που βλέπετε στην εικόνα επάνω. Το ίδιο συμβουλεύω να κάνετε και εσείς!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved