Ο πιο ασφαλής και γρήγορος τρόπος για να ξεπαγώσετε το κρέας (βίντεο)

Συνηθίζουμε να αφήνουμε το κρέας έξω από το ψυγείο αποβραδίς ή να το βάζουμε για μερικά λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων για να ξεπαγώσει. Όμως οι τακτικές αυτές είναι λάθος.

Ο πιο ασφαλής και γρήγορος τρόπος για να ξεπαγώσετε το κρέας (βίντεο)

Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να ξεπαγώσετε το κρέας μέσα σε μερικά λεπτά χωρίς μάλιστα να ανησυχείτε για την εξάπλωση μικροοργανισμών στην κουζίνα σας.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο ζεστό νερό και μερικά διάφανα σακουλάκια που κλείνουν.

Δείτε το βίντεο στο onmed.gr!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved