Αυτή είναι η πιο όμορφη κάρτα για την Γιορτή του Πατέρα! Φτιάξτε την εύκολα και γρήγορα! (εικόνα)

Αύριο είναι η Γιορτή του Πατέρα και όλοι οι μπαμπάδες έχουν την τιμητική τους! Είναι η ιδανική ευκαιρία λοιπόν να περάσετε λίγο δημιουργικό χρόνο με τ παιδιά σας και να φτιάξετε τις πιο όμορφες κάρτες!

Αυτή είναι η πιο όμορφη κάρτα για την Γιορτή του Πατέρα! Φτιάξτε την εύκολα και γρήγορα! (εικόνα)

Ένα δώρο που φτιάχνουμε οι ίδιοι έχει ανεκτίμητη αξία για αυτόν που το προσφέρουμε. Με αφορμή λοιπόν την αυριανή ημέρα, μπορούμε να φτιάξουμε με τα παιδιά μας την κάρτα που βλέπετε στη φωτογραφία, εύκολα και γρήγορα! Ο εορτάζων σίγουρα θα τη λατρέψει!

1giakas

Τι θα χρειαστείτε:
• ένα κομμάτι μπλε χαρτόνι
• ένα μικρότερο κομμάτι ριγέ πολύχρωμο χαρτόνι
• βελόνα
• κλωστή
• κουμπί
• κόλλα

Τι πρέπει αν κάνετε:
Διπλώστε το χαρτόνι στα δύο και ζωγραφίστε μία μεγαλούτσικη καρδιά. Κόψτε το με το ψαλίδι, ώστε το χαρτόνι που θα μείνει να έχει τη μορφή κάρτας.

Κόψε το ριγέ χαρτόνι σε σχήμα γραβάτας και κολλήστε το με τον κόλλα στην μπροστινή πλευρά της κάρτας. Από το μπλε χαρτόνι που περίσσεψε κόψτε το γιακά και από το ριγέ τον κόμπο της γραβάτας.

Με την κλωστή, ράψτε τις ραφές του πουκαμίσου όπως φαίνονται και στην φωτογραφία και στη συνέχεια ράψτε τα δύο κουμπιά στο κάτω μέρος του γιακά.

Το μικρό σας θα λατρέψει τη διαδικασία και στο τέλος αφήστε το να γράψει στο εσωτερικό της κάρτας ό,τι θέλει για να εκφράσει την αγάπη του στον μπαμπά του! Η κάρτα είναι έτοιμη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved