To ζωικό βασίλειο της Disney στα κανάλια Novacinema!

Τι και αν τα σχολεία έκλεισαν. Αν δεν έχετε σκοπό να στείλετε τα παιδιά σας σε κάποια κατασκήνωση... κάντε το σπίτι σας κατασκήνωση, προσκαλώντας τους φίλους των παιδιών στο σπίτι για να δουν τις παιδικές ταινίες της Disney που αγαπούν. Από τις 19 Ιουνίου έως και τις 28 Ιουλίου στα κινηματογραφικά κανάλια ΝΟVA CINEMA θα περιοδεύει το ζωικό βασίλειο της .

To ζωικό βασίλειο της Disney στα κανάλια Novacinema!

Τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε φανταστικούς κινηματογραφικούς κόσμους, συντροφιά με αγαπημένα ζωάκια-ήρωες, που πρωταγωνιστούν στις ωραιότερες animated παραγωγές του κορυφαίου κινηματογραφικού στούντιο, που θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά: «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών» θα συναντήσουν «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», τον «Ντάμπο, το ελεφαντάκι», τον «Bambi» και πολλά άλλα ακόμη υπέροχα animations, όπως «Πινόκιο», «Πίτερ Παν», «Το βιβλίο της Ζούγκλας», «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και «Φαντασία» µε πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Μίκυ Μάους.

Τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova δίνουν τη δυνατότητα εγγραφής των κλασικών ταινιών της Disney, που μαγεύουν μικρούς και μεγάλους εδώ και πολλές δεκαετίες, με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema δημιουργούν τη δική τους μοναδική συλλογή Disney Classics για όλη την οικογένεια και μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες όποτε εκείνοι επιθυμούν, κρατώντας τη μαγεία... για πάντα.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved