Δωδώνη: 5 νέες θεϊκές γεύσεις για το καλοκαίρι που ξεκίνησε

Ένα βήμα πιο κοντά φέρνει το ελληνικό καλοκαίρι η «δωδώνη», με γεύσεις που εξελίσσουν την εμπειρία μας γύρω από το παγωτό.

Δωδώνη: 5 νέες θεϊκές γεύσεις για το καλοκαίρι που ξεκίνησε

Με τη γνώση που της δίνει η 48χρονη εξειδίκευσή της στη δημιουργία παγωτού και με βάση τις αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, η «δωδώνη», δια χειρός Γιάννη Αποστολάκη, δημιούργησε φέτος γεύσεις που διευρύνουν τις απολαυστικές επιλογές για τους λάτρεις του αυθεντικού ποιοτικού παγωτού. Προχωρώντας την τέχνη της δημιουργίας ακόμη πιο μακριά, η «δωδώνη» μεταμορφώνει το πράσινο μήλο σε παγωτό και το εμπλουτίζει με μούρα παρουσιάζοντας το Πράσινο Μήλο με Μούρα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 5

Δύο χαρακτηριστικοί καρποί της Ανατολής και της Δύσης, γνωστοί για τις θρεπτικές τους ιδιότητες, βρίσκουν μέσω της καραμέλας την ιδανική ισορροπία δημιουργώντας μια από τις γευστικές επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού, την Καραμέλα με Goji Berries και Cranberries.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 9

Η αγαπημένη γεύση της «δωδώνη» Πραλίνα Φουντουκιού συναντά τους ξηρούς καρπούς δημιουργώντας την Πραλίνα Φουντουκιού με Ξηρούς Καρπούς. Παράλληλα, για τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα, παιδιά, η «δωδώνη», παρουσιάζει φέτος τη γεύση Τσιχλόφουσκα προσκαλώντας το κοινό της σε ένα ταξίδι ανάμνησης και απόλαυσης.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 7

Τέλος, η κλασσική Βανίλια ενώνεται με το ελληνικό, καλοκαιρινό, σύκο για να παρουσιάσει τη νέα Βανίλια με Σύκο. Με τις νέες αυτές γεύσεις, το σύνολο των επιλογών απόλαυσης «δωδώνη» αυξάνεται σε 47, όλες από 100% αγνό ελληνικό φρέσκο γάλα. Γεύσεις φυσικές, χωρίς συντηρητικά, που υπηρετούν τη γεύση του πραγματικού παγωτού, αλλά και αναδεικνύουν τις δυνατότητες της δημιουργικής ζαχαροπλαστικής, συνδυάζοντας την απόλαυση με την αγνότητα. Επιλογές που λαμβάνουν υπόψη και τις εξειδικευμένες ανάγκες καταναλωτών, με την παρουσία και φέτος των Βανίλια, Τριαντάφυλλο και Σοκολάτα – Λεμόνι με sweete stevia (το γλυκαντικό από το φυτό στέβια).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 8

Σημειώνεται πως και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου συνεχίζεται η συνεργασία με την COSMOTE για το πρόγραμμα προνομίων DEALS for YOU. Μέσω του προγράμματος, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, οι φίλοι του θεϊκού ελληνικού παγωτού θα συνεχίσουν να μπορούν να απολαμβάνουν 2 παγωτά «δωδώνη» στην τιμή του 1.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6

Η Δωδώνη, στη συμπλήρωση 48 ετών λειτουργίας, παραμένει πιστή στις αξίες της παράδοσης, της ποιότητας, της αγνότητας και του σεβασμού προς τους καταναλωτές που τιμούν με την εμπιστοσύνη τους το ελληνικό "Θεϊκό Παγωτό".

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «δωδώνη»
Η Δωδώνη δραστηριοποιείται στο κλάδο του premium παγωτού από το 1967. Κατέχει την πρώτη θέση στην ελληνική αγορά της Gelateria και διατηρεί ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης των μοναδικών γεύσεών της στο κοινό.
Χρησιμοποιεί 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς (αυγά, φρούτα, ξηρούς καρπούς κλπ.) και εφαρμόζει όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας τροφίμων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Η παραγωγή των παγωτών γίνεται στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρίας στην Παλλήνη Αττικής, διασφαλίζοντας περισσότερες από 150 θέσεις εργασίας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved