Lovekids -Love fashion: Η Μόδα έδωσε χρώμα στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους που βρίσκονται σε ανάγκη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Mansion Events η εκδήλωση "Lovekids-Love Fashion" με στόχο την υποστήριξη του φιλανθρωπικού οργανισμού "Αγάπη Παιδιών-Lovekids".

Lovekids -Love fashion: Η Μόδα έδωσε χρώμα στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους που βρίσκονται σε ανάγκη!

Την υποστηριξή της στο έργο του οργανισμού έδειξε έμπρακτα η Έλενα Τσαβαλιά παρουσιάζοντας την εκδήλωση. Με πρωτοβουλία του εισαγωγικού οπτικού οίκου Παπαβασιλείου και με αφορμή την πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα της συλλογής γυαλιών ηλίου Emilio Pucci, δημιουργήθηκε μια μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση. Κρατώντας τα υπέροχα, χαρακτηριστικά σχέδια του οίκου Emilio Pucci τα γυαλιά ήταν πολύ εντυπωσιακά και ενθουσίασαν όσους παρακολούθησαν την επίδειξη, στον πολύ προσεγμένο και συνάμα καλοκαιρινό χώρο του Intercatering, Mansion Events.

Το πρακτορείο Cristy Μodels και η Κριστυ Κρανά φρόντισαν για τα πανέμορφα μοντέλα, ενώ και το μακιγιάζ ανέλαβε η σχολή της, Cristy Αcademy. Το styling επιμελήθηκε η Αποστολία Γκίκα ενώ το hairstyling η Τζώρτζια Κερατσά. Η μουσική επιμέλεια ήταν της Party Mobile Services ενώ ο Κικι και Salsa Sinners χορευτές του ξεσήκωσαν τον κόσμο μοναδικά. Τέλος πολλές ευχαριστίες για την εταιρεία Innews και το studio Panoulis.

Είναι σημαντικό να προσφέρουμε και όλοι οι συντελεστές που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση απέδειξαν ότι κάθε στιγμή χαράς μπορεί να μεταφραστεί σε προσφορά!
Άλλωστε φτάνει μόλις 1,50€ για να βοηθήσετε ένα παιδί για μία μέρα!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το site: lovekids.gr, την σελίδα μας στο facebook.com/lovekids.gr ή να ενημερωθείτε τηλεφωνικώς στο: 210 3008300

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved