ECOS: Μία αγνή, διάφανη εμπειρία στο σπίτι μας

Έχοντας κατακτήσει ηγετική θέση σε όλο τον κόσμο στο τομέα των πράσινων απορρυπαντικών και καθαριστικών προϊόντων, έφτασαν και στην Ελλάδα τα διάφανα προϊόντα ECOS .

ECOS: Μία αγνή, διάφανη εμπειρία στο σπίτι μας

Τα προϊόντα ECOS, που κατασκευάζονται από την εταιρεία Earth Friendly Products του Έλληνα ομογενή και πρωτοπόρου χημικού ερευνητή Ευτύχιου Βλαχάκη, καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες ενός σπιτιού και της προσωπικής περιποίησης . Αποτελεσματικά και με διάφανο τρόπο χαρίζουν μία ξεχωριστή εμπειρία μιας και τα ίδια τα προϊόντα είναι διάφανα χωρίς χημικά χρωστικά και τοξικά κατάλοιπα .Με συστατικά που προέρχονται σχεδόν αποκλειστικά από φυτικές πρώτες ύλες με φυσικά, εκπληκτικά, βιολογικά αρώματα μας ταξιδεύουν απρόσμενα στην πιο αγνή και γνήσια αίσθηση της Φύσης .

Τα ECOS, προϊόντα υψηλής τεχνογνωσίας με μηδενικά τοξικά κατάλοιπα, απόλυτα φιλικά και ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, είναι διπλής ή ακόμη και τετραπλής συμπύκνωσης ώστε να επιτυγχάνεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και οικονομία στη χρήση. Ολόκληρη η σειρά προϊόντων ECOS είναι απαλλαγμένη από τοξίνες και επιβλαβή συστατικά όπως από 1,4- διοξάνιο, φορμαλδεΰδη, φωσφορικά, καυστικά, λευκαντικά χλωρίου, κ.ά.

Η αναγνώριση & η πολλαπλή επιβράβευση των ECOS σε παγκόσμιο επίπεδο ως πραγματικά πράσινα προϊόντα, τόσο για την ποιότητα τους όσο και για τον τρόπο παρασκευής τους, έρχεται να συμπληρώσει τις διακρίσεις που έχει λάβει η εταιρεία παραγωγής των Earth Friendly Products, εταιρεία - σύμβολο στον τομέα των υπεύθυνων περιβαλλοντικά επιχειρήσεων παγκοσμίως. Ανήκει στις 100 πιο πράσινες εταιρείες της Αμερικής, έχοντας αποσπάσει πρόσφατα την ανώτατη διάκριση της Μηδενικής εκπομπής ενεργού άνθρακα, κάτι που πολύ λίγες εταιρείες παγκοσμίως έχουν καταφέρει.

Τα προϊοντα ECOS της Earth Friendly Products χαρίζουν μία διάφανη εμπειρία στο σπίτι ενώ παράλληλα συμπράττουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την εξοικονόμηση ενέργειας και την ποιότητα ζωής που είναι μία υπόθεση όλων μας τόσο για το Αύριο αλλά κυρίως για το Σήμερα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved