Αποδράστε στην παραλία των ονείρων σας με την καλοκαιρινή συλλογή PANDORA!

Η PANDORA υποδέχεται το καλοκαίρι με τη νέα συλλογή χειροποίητων κοσμημάτων ''Summer 2015'', που αντανακλούν τη λάμψη της θάλασσας και την ακτινοβολία του καλοκαιρινού ουρανού.

Αποδράστε στην παραλία των ονείρων σας με την καλοκαιρινή συλλογή PANDORA!

Κοσμήματα με έθνικ συμβολισμούς και σχέδια που θυμίζουν τροπικές ακρογιαλιές, κρυστάλλινα νερά, ήλιο και ανεμελιά συνθέτουν μοναδικά βραχιόλια για να κρατήσουμε καλά φυλαγμένες όλες τις ανέμελες στιγμές των διακοπών!

Εκθαμβωτικό πράσινο, βαθύ μπλε και λαμπερές πέτρες διακοσμούν τα κοσμήματα της νέας συλλογής από μασίφ ασήμι 925ο, χρυσό 14Κ κυβική ζιρκόνια τα οποία συνδυάζουν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία με τα υψηλής ποιότητας υλικά. Στη συλλογή θα βρείτε κοσμήματα εμπνευσμένα από την απλότητα του φύλλου του φοίνικα, διπλά δερμάτινα βραχιόλια και εντυπωσιακά χειροποίητα σύμβολα στις αποχρώσεις του ουρανού και της θάλασσας που θα προσθέσουν την απαραίτητη καλοκαιρινή διάθεση στην εμφάνισή σας.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09

Ξεκινήστε τη δική σας ιστορία!

Από τις 5 έως και τις 15 Ιουνίου μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όλες τις PANDORA φίλες! Eπιλέξτε τα αγαπημένα σας σύμβολα και με αγορές συμβόλων αξίας 69€ και πάνω, αποκτήστε το ασημένιο βραχιόλι PANDORA (Κωδ. 590702HV) με έκπτωση 50%! Εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και δημιουργήστε ένα προσωπικό βραχιόλι γεμάτο αξέχαστες στιγμές ή χαρίστε ένα μοναδικό δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

*Η προσφορά ισχύει μόνο για τη συλλογή των συμβόλων, σε επιλεγμένα καταστήματα (εξαιρούνται οι κωδ. της συλλογής ESSENCE & το Club Charm 2015).

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORA θα βρείτε στο www.pandora.net και στη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece και για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr . Τα κοσμήματα PANDORA πωλούνται σε 71 καταστήματα στην Ελλάδα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved