ΙΑΣΩ Παίδων: Δωρεάν εξέταση σε παιδιά που πάσχουν από Ραιβοϊπποποδία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραιβοϊπποποδία, το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει δωρεάν παιδο-ορθοπαιδική εξέταση σε παιδιά που πάσχουν από Ραιβοϊπποποδία.

ΙΑΣΩ Παίδων: Δωρεάν εξέταση σε παιδιά που πάσχουν από Ραιβοϊπποποδία

Οι Ορθοπαιδικοί του Τμήματος, με κλινική ειδίκευση στην Παιδο-ορθοπαιδική σε διακεκριμένα κέντρα του εξωτερικού, θα εξετάζουν δωρεάν τα παιδιά που πάσχουν από Ραιβοϊπποποδία, ανεξαρτήτως ηλικίας και θεραπείας που έχει προηγηθεί.

Η ραιβοϊπποποδία είναι η συχνότερη συγγενής παραμόρφωση του μυοσκελετικού και προσβάλλει 200.000 νεογέννητα κάθε χρόνο, κυρίως στις αναπτυσσόμενες χώρες. Το Παιδο-Ορθοπαιδικό Τμήμα του ΙΑΣΩ Παίδων, είναι το μοναδικό τμήμα παιδιατρικής κλινικής στη χώρα μας που είναι πιστοποιημένο από το Ponseti International Association.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς η μέθοδος Ponseti είναι σχεδόν 100% αποτελεσματική εφ' όσον εφαρμόζεται σωστά, από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, ενώ θεωρείται ο «χρυσός κανόνας» θεραπείας, που οδηγεί σε μία φυσιολογική, παραγωγική ζωή.

Στο τμήμα αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά ακόμη και τα πιο περίπλοκα, που σχετίζονται με νοσήματα του μυοσκελετικού συστήματος και της σπονδυλικής στήλης, παρόλο που η πλειοψηφία δεν χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Επίσης, είναι τεχνολογικά άρτια εξοπλισμένο και σε συνεργασία με το τμήμα ιατρικών απεικονίσεων φροντίζουν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των περιστατικών.

Η προσφορά ισχύει για όλο το μήνα Ιούνιο, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 210 6383288 (10:00 έως 17:00).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved