Tol Velvet Baby: Τα πρώτα αντηλιακά του μωρού σας

Στις πρώτες του διακοπές το μωρό σας χρειάζεται και το κατάλληλο αντηλιακό για να προστατεύσετε το ευαίσθητο δερματάκι του. Ως γονείς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παιδική επιδερμίδα είναι πολύ πιο ευαίσθητη στις ακτίνες UV απ' ό,τι η δική σας.

Tol Velvet Baby: Τα πρώτα αντηλιακά του μωρού σας

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Η επιδερμίδα των μωρών- παιδιών είναι πιο λεπτή και το σύστημα παραγωγής χρωστικής ουσίας του δέρματος αναπτύσσεται πλήρως μέχρι την εφηβεία, καθώς οι σπίλοι που σχηματίζονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας συνεχίζουν να μεγαλώνουν μέχρι και την ηλικία των 11 ετών για τα κορίτσια και την ηλικία των 17 ετών για τα αγόρια. Το γεγονός αυτό σχετίζεται με τον κίνδυνο ανάπτυξης μελανώματος κατά την ενήλικη ζωή του παιδιού.

Έτσι καλό θα είναι, 20 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο να βάζετε αρκετή ποσότητα αντηλιακού στο μωράκι σας ώστε το δέρμα να την απορροφήσει και μετά από κάθε βουτιά και σκούπισμα να μην ξεχνάτε να το ανανεώνετε. Η αντηλιακή κρέμα που θα σας προτείνω είναι η Tol Velvet Baby Protective Sun Cream SPF50+ με ευρέως φάσματος φίλτρα και η Tol Velvet Baby Natural Sun Cream SPF30 με 100% φυσικά φίλτρα, που χάρη στην 3πλή τους δράση προστατεύουν από τη UVA, UVB & IR ακτινοβολία, ενυδατώνουν (Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, AloeVera) και καταπραΰνουν από ερεθισμούς και κοκκινίλες (Λάδι Χαμομηλιού, Βιταμίνη Ε, Αλλαντοΐνη, OGT).

Αυτές οι αντηλιακές κρέμες είναι δερματολογικά ελεγμένες με Photo-Patch Test μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες αντίδρασης της ευαίσθητης επιδερμίδας υπό UV ακτινοβολία και είναι κατάλληλες για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες.

Εκτός από το μωρό σας όμως, μπορεί να τη χρησιμοποιήσει και όλη η οικογένεια. Απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει λευκά κατάλοιπα και έχει υπέροχο φρουτώδες άρωμα.

Μην ψάχνετε για άλλο παιδικό αντηλιακό, γιατί αυτό είναι το καλύτερο και σας το συστήνω ανεπιφύλακτα.

*Σε επιλεγμένα φαρμακεία, χωρίς αλλεργιογόνα, χρωστικές και parabens.

Μάθε περισσότερα στο www.pharmasept.gr και στο www.facebook.com/Pharmasept

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved