«Crool: Ώρα για μαγιό!»

Το καλοκαιράκι έρχεται σιγά σιγά. Μπορεί ο Μάιος να μας απογοήτευσε λιγάκι με τα σκαμπανεβάσματα στη θερμοκρασία και τις «φθινοπωρινές» του βροχές, όμως ο Ιούνιος μας περιμένει στη γωνία κι αν ακόμη δεν έχετε τακτοποιήσει τα καλοκαιρινά σας, θα σας συμβούλευα να το κάνετε σύντομα!

«Crool: Ώρα για μαγιό!»

Γράφει η Δέσποινα Καμπούρη

Εγώ ως μία κλασικά ανυπόμονη γυναίκα, φρόντισα να κατεβάσω τα χειμωνιάτικα στην αποθήκη και να ανεβάσω στο σπίτι τα καλοκαιρινά. Μάλιστα την ίδια διαδικασία ακολουθώ κάθε σεζόν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Σε δόσεις! Κάθε φορά που κατεβαίνω στην αποθήκη (για τον οποιοδήποτε λόγο) αφήνω και δυο-τρεις κρεμάστρες χειμωνιάτικων κάτω και ανεβάζω δυο-τρεις κρεμάστρες με καλοκαιρινά αντίστοιχα. Αυτό, ξεκινά από μέσα Απρίλη και ολοκληρώνεται αρχές Ιουνίου χωρίς ουσιαστικά να έχω βάλει τον εαυτό μου σε mood« γενικής τακτοποίησης», που ας μη γελιόμαστε, όλες οι γυναίκες μισούμε!

Η περίφημη για μένα «Μέρα των μαγιό», ήταν και η απολαυστικότερη. Δεν ξέρω αν σας το έχω ξαναγράψει παλαιότερα, αλλά αν έχω κάποιο φετίχ, αυτό είναι σίγουρα τα μαγιό και τα γυαλιά ηλίου. Αφού σκεφτόμουν μία μέρα ότι μελλοντικά θα πρέπει να κατασκευάσω ένα ειδικό ντουλάπι «Μαγιό- Γυαλιά» για να χωρέσουν όλα τα vintage κομμάτια μου. Κομμάτια που φυλάω σαν κόρη οφθαλμών τα τελευταία χρόνια.

Φέτος λοιπόν, αποφάσισα να αποχωριστώ κάποια παλιά μαγιό και να ανανεώσω την «γκαρνταρόμπα» μου. Χάθηκα στη μετάφραση: Πολλά brands, νέα στυλ, διαφορετικά χρώματα και ένα φυσιολογικό σώμα μίας 33χρονης μητέρας που φέτος αμέλησε τη γυμναστική της και το έριξε στο φαγητό! Θεέ μου! Πώς θα βγω φέτος στην παραλία; Τι μαγιό να διαλέξω;

Αν νιώθεις κι εσύ όπως εγώ, έχω να σου προτείνω κάτι παλιό, αλλά ταυτόχρονα φρέσκο. Και λέω «παλιό» γιατί τα Crool τα ξέρουμε χρόνια ως brandname, αλλά φέτος έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους! Αν δε με πιστεύεις μπες στο http://www.crool.gr/el και δες online τα πιο στιλάτα μαγιό που θα ταιριάξουν στο σώμα σου και την ιδιοσυγκρασία σου!

Αυτά επέλεξα εγώ:

Μεγάλο cap και υπέροχα χρώματα!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------5tgb

Στυλάτο και νεανικό!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------pl

Και για τη μικρή μου

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------dfv

Καλημέρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved