7 superfoods αλά ελληνικά!

Τα superfoods μπορεί να έχουν γίνει πολύ in τελευταία αλλά δεν ανακαλύφθηκαν τώρα. Υπήρχαν ανέκαθεν και στην Ελλάδα έχουμε μεγάλη ποικιλία που μεγαλώνει κυριολεκτικά έξω από την πόρτα μας. Δες 7 ελληνικά superfoods που δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου.

7 superfoods αλά ελληνικά!

Βαριά η καθημερινότητα ειδικά όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις την πίεση στο γραφείο σε συνδυασμό με τις δουλειές του σπιτιού ή το άγχος των μαθημάτων, ενώ παράλληλα προσπαθείς να διατηρήσεις τον οργανισμό σου σε καλή κατάσταση. Η λύση των βιταμινών, των energy drinks και γενικά όλων εκείνων των χημικών μέσων είναι ξεπερασμένη. Ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσεις την πολυπόθητη αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος βρίσκεται στα superfoods ή αλλιώς υπετροφές, που περιέχουν περισσότερα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες, μέταλλα, λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και ωμέγα 3) συγκριτικά με άλλες τροφές, ενώ για να λάβεις τα οφέλη τους αρκεί να καταναλώσεις ακόμη και μικρή ποσότητα.

Σχεδόν κάθε χώρα έχει στην παραγωγή της έστω μία υπερτροφή και η Ελλάδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Κάναμε λοιπόν μια λίστα με 7 από αυτά που αξίζει να βάλεις στην καθημερινότητά σου.

Δείτε ποιες είναι αυτές στο olivemagazine.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved