Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Δείτε την κόρη τους σε ρόλο μπαλαρίνας! (εικόνα)

O Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Δείτε την κόρη τους σε ρόλο μπαλαρίνας! (εικόνα)

Γνωρίστηκαν πριν μερικά χρόνια και η ο έρωτας μετάξυ τους, ήταν κεραυνοβόλος! Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο στις 18 Νοεμβρίου του 2008 και από τότε τους έχει πάρει τα μυαλά! Η μικρή Ισμήνη είναι σήμερα 7,5 χρονών και είναι η αδυναμία και των δύο!

Η Μαρία Κορινθίου χρησιμοποιεί τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές της, φωτογραφίες από την επαγγελματική και οικογενειακή καθημερινότητά της. Πριν λίγες ώρες ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία της κόρης της από την παράσταση του μπαλέτου της!

Η Ισμήνη έχει μεγάλωσε αρκετά και αν και δε φαίνεται στη φωτογραφία, είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Σαν περήφανη μαμά, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε μαζί μας την παρακάτω φωτογραφία σχολιάζοντας: «Η μικρη μου μπαλαρίνα!!! Ποσο περήφανη μπορει να ειμαι γι αυτο το πλάσμα! Κλαμα με λυγμούς σε ολη την παρασταση! Την λατρεύω!........Απο Θεσσαλονικη-Αθηνα για την επίδειξη της Ισμηνούς και αμεσως πισω Θεσσαλονικη παλι για το βραδυ #regencycasino #theater #anokato»
Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved