Μα πόσο μεγάλωσαν! Αυτές είναι οι κόρες διάσημης ελληνίδας ηθοποιού! Πάει κάπου το μυαλό σας; (εικόνα)

Είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές ελληνίδες ηθοποιούς, ταυτόχρονα όμως είναι και μία πολύ γλυκιά μαμά!

Μα πόσο μεγάλωσαν! Αυτές είναι οι κόρες διάσημης ελληνίδας ηθοποιού! Πάει κάπου το μυαλό σας; (εικόνα)

Τα παιδιά μεγαλώνουν με πολύ γρήγορους καθημερινούς και χωρίς να το καταλάβουμε, τα χρόνια περνάνε! Σαν χθές θυμόμαστε που η διάσημη ηθοποιός παντρεύτηκε, έγινε μανούλα για πρώτη φορά και λίγο αργότερα έφερε στον κόσμο και τη δεύτερη κόρη της. Ο γάμος της και οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν πρωταγωνιστούσαν στα περιοδικά και στις εκπομπές, αν και πλέον η ίδια η διάσημη ηθοποιός φροντίζει να μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

O λόγος για την πολύ όμορφη Νίνα Λοτάρη. Η μελαχρινή ηθοποιός είναι σίγουρα από τις πιο εντυπωσιακές ελληνίδες καλλιτέχνιδες και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τα μιούσικαλ και το τραγούδι. Μπορεί με τον κάποτε σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Κωνσταντίνο Σκορδάλλη, να έχουν χωρίσει, έχουν διατηρήσει όμως εξαιρετικές σχέσεις. Η Νεφέλη-Δέσποινα, η μεγάλη κόρη της ελληνίδας σταρ, είναι πια 10 χρονών, ενώ η μικρότερη, η Ερωφύλη, είναι μόλις τεσσάρων!

Όπως αποδεικνύουν και οι φωτωτογραφίες που ανεβάζει η Νίνα Λοτσάρη στο Instagram, η αδύναμία που τους έχει είναι μεγάλη! Λίγες ώρες πριν ανέβασε μία φωτογραφία από την απογευματινή τους βόλτα και σχολίασς «Αγάπη δίχως όρια!»

Δείτε τη φωτογραφία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved