Έκπληξη! Διάσημη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί. (εικόνες)

Αν και τα πηγαδάκια της show biz κάτι είχαν αναφέρει, κανείς δεν έδωσε σημασία μιας και η διάσημη ηθοποιός ποτέ δεν επιβεβαίωσε το γεγονός. Τώρα όμως μετά την πρώτη δημόσια έξοδό της, φάνηκε τελικά πως τα «πηγαδάκια» είχαν δίκιο.

Έκπληξη! Διάσημη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί. (εικόνες)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09 1

Η 29χρονη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον επίσης ηθοποιό σύζυγό της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Φαίνεται και από τις φωτογραφίες άλλωστε που θα δείτε, πως απολαμβάνει το κάθε λεπτό της εγκυμοσύνης της.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------09 5

Φορώντας ένα εφαρμοστό γκρι μπλουζάκι που τόνιζε την πολύ φουσκωμένη της κοιλίτσα και φορώντας αθλητικά παπούτσια και μαύρο κολάν, δείχνει ιδιαίτερα κεφάτη και ευδιάθετη.

--------------------------------------------------------------------0987

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία της να γίνει μανούλα και να κάνει την δική της οικογένεια. Η πρωταγωνίστρια του «Gossip Girl» Λέιτον Μέεστερ και ο Άνταμ Μπρόντι, μετά από έναν χρόνο έγγαμου βίου θα γίνουν για πρώτοι φορά γονείς.

--------------------------------------------------------------0987
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved