Σπίτι σου είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σου. Stokke® Home-Ένα μικρό παιδικό δωμάτιο με μεγάλες δυνατότητες.

Σας παρουσιάζουμε την Stokke® Home, μια σειρά επιπλοσυνθέσεων για το παιδικό δωμάτιο που αναπτύσσεται μαζί με το παιδί σας από τη στιγμή που γεννιέται μέχρι τα πρώτα παιδικά του χρόνια.

Σπίτι σου είναι όπου βρίσκεται η καρδιά σου. Stokke® Home-Ένα μικρό παιδικό δωμάτιο με μεγάλες δυνατότητες.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Y 1

Το να προετοιμάζεστε για τον ερχομό του μωρού σας ενώ σχεδιάζετε το παιδικό δωμάτιο των ονείρων σας είναι μια συναρπαστική περίοδος, και είτε διαθέτετε μεγάλο είτε περιορισμένο χώρο, η Stokke® Home θα είναι ένα ιδιαίτερο μέρος, όπως είναι εξάλλου ένα αληθινό σπίτι. Με την Stokke® Home μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο δωμάτιο όπου θα έχετε αγκαλιά το νεογέννητό σας και αργότερα θα παίζετε δημιουργικά με το παιδί σας.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Y 2

Συνδυάζοντας κατασκευαστική δεξιοτεχνία και το καλύτερο σκανδιναβικό ντιζάιν, η ευελιξία της σειράς Stokke® Home σας επιτρέπει να επιλέξετε και να συνδυάσετε κομμάτια που ταιριάζουν στον χώρο σας, μεγάλα ή μικρά, τρυφερά ή πιο εκλεπτυσμένα. Κάθε τμήμα της συλλογής παρέχει ποιότητα, λειτουργικότητα και ομορφιά.

Διατίθεται σε ζεστό Hazy Grey και Λευκό με ταιριαστά αξεσουάρ, για να βάλετε τη δική σας πινελιά.
Η σειρά Stokke® Home θα είναι διαθέσιμη από το Μάιο 2015 στα καταστήματα Τρίκυκλο και BebeHome στη Θεσσαλονίκη.

Λίγα λόγια για τη σχεδιαστική διαδικασία.
"Σπίτι είναι το μέρος όπου είσαι ο εαυτός σου, όπου περνάς χρόνο με την οικογένειά σου, το μέρος όπου χαλαρώνεις, παίζεις και νιώθεις ασφάλεια. Πουθενά δεν είναι σαν το σπίτι σου. Η έμπνευση για τη νέα σειρά παιδικού δωματίου γεννήθηκε από το ασύγκριτο συναίσθημα που έχει κανείς όταν είναι στο σπίτι του. Θέλαμε να εντάξουμε αυτούς τους θετικούς συνειρμούς στο σχέδιο και πήραμε ως αφετηρία την παγκόμσια εικόνα που συμβολίζει το "Σπίτι" – το σχήμα ενός σπιτιού. Το σχήμα του σπιτιού φαίνεται καθαρά στο κεντρικό κομμάτι της συλλογής: το Κρεβάτι. Πηγή έμπνευσης ήταν επίσης και το ότι στα παιδιά αρέσει να χτίζουν σκηνές ή κάστρα όταν παίζουν. Ο προστατευμένος μικρός χώρος τα κάνει να νιώθουν ασφαλή και ανεξάρτητα και ταυτόχρονα έχουν ένα δικό τους, μυστικό μέρος να εξερευνήσουν. Θέλαμε τα προϊόντα να μεγαλώνουν με το παιδί σας, πέρα από κάθε τάση της μόδας ή χρονική περίοδο."

Λίκνο Stokke® Home™
Χαλαρώστε το μωρό σας για να κοιμηθεί με ένα απαλό λίκνισμα.

----------------------------------------------------------------------------------------------------0O


Τα απαλά, ελαφριά υφάσματα του λίκνου επιτρέπουν στον αέρα να κυκλοφορεί και δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον για το μωρό σας να ξεκουραστεί, να κοιμηθεί και να ονειρευτεί. Κρατήστε δίπλα στο κρεβάτι σας το μωρό σας τη νύχτα – το λίκνο είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε όλες τις κρεβατοκάμαρες. Επειδή είναι και ελαφρύ, είναι ιδανικό να κοιμίζετε το μωρό σας τη μέρα – απλώς το μεταφέρετε από το ένα δωμάτιο στο άλλο.

Κρεβάτι Stokke® Home™
Κρεβάτι, αλλαξιέρα και παιχνιδόσπιτο όλα σε ένα.

-----------------098


Το κρεβάτι είναι η καρδιά του παιδικού δωματίου Stokke® Home™. Μαζί με το λίκνο, την αλλαξιέρα και τη συρταριέρα, παρέχει άπειρες δυνατότητες να σχεδιάσετε το τέλειο δωμάτιο για το νεογέννητό σας. Το κρεβάτι σε καθαρό σχήμα σπιτιού γίνεται το κεντρικό κομμάτι του δωματίου. Προσφέρουμε ποικιλία υφασμάτων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν ένα ήρεμο περιβάλλον για το μωρό σας ή ένα παιχνιδόσπιτο αργότερα για το παιδί σας. Η ιδέα είναι ιδανική για το νεογέννητό σας και το παιδί σας καθώς θα μεγαλώνει, ενώ μπορεί και να προσαρμοστεί έτσι ώστε να χωράει σε όλα τα παιδικά δωμάτια, ανεξαρτήτου μεγέθους.

Αλλαξιέρα Stokke® Home™
Η ευέλικτη Αλλαξιέρα προσαρμόζεται στη συρταριέρα, το κρεβάτι και το λίκνο.

----------------------------------------------------------Y


Η αλλαξιέρα είναι ένα κομμάτι που προσαρμόζεται παντού: μπορεί να μπει πάνω στην συρταριέρα, το κρεβάτι ή το λίκνο και μάλιστα με απόλυτη ασφάλεια. Με πλαϊνή προστασία και στρωματάκι, η αλλαξιέρα είναι ένα ασφαλές και άνετο μέρος να αλλάζετε το μωρό σας. Με το κουτί αποθήκευσης που συμπεριλαμβάνεται θα έχετε πρόσβαση στα βασικά που χρειάζεστε. Όταν το παιδί σας μεγαλώσει, βάζοντας την αλλαξιέρα στη βάση του λίκνου μετατρέπεται σε τραπέζι για παιχνίδι.

Συρταριέρα Stokke® Home™
Αποθηκευτικός χώρος για τα ρουχαλάκια τους, τα παιχνίδια και τους θησαυρούς τους.

-------------------------------------------------------------------------HT


Η συρταριέρα έχει το κατάλληλο ύψος για να αλλάζετε το μωρό σας, όταν της προσαρμόζετε την αλλαξιέρα. Με τα μεγάλα συρτάρια που κλείνουν απαλά έχετε πολύ χώρο και εύκολη πρόσβαση χωρίς να αφήνετε το μωρό σας από τα μάτια σας. Χάρη στο κενό για τα πόδια σας κάτω από τη συρταριέρα μπορείτε να πλησιάσετε περισσότερο το μωρό σας όσο το αλλάζετε και το αγκαλιάζετε. Το σκανδιναβικό της ντιζάιν σε συνδυασμό με τα ανθεκτικά υλικά, την κάνουν κλασικό κομμάτι που θα σας μείνει για χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved