Σακίρα: Η νέα μαμά αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της!

«Μπήκα πάλι στα τζιν μου», είπε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικάνικο περιοδικό HELLO!

Σακίρα: Η νέα μαμά αποκαλύπτει πώς έχασε τα κιλά της!

Η Σακίρα μπορεί να υποδέχτηκε το δεύτερο παιδάκι της τον Ιανουάριο του 2015, όμως όπως αποκάλυψε, μόλις πριν από δύο εβδομάδες αποχαιρέτησε τα άνετα παντελόνια της βάζοντας ξανά τα στενά denim τζιν της.

«Για αρκετό καιρό φορούσα φαρδιά παντελόνια γιατί ήμουν μεταξύ του small και του large. Το ότι μπαίνω όμως ξανά στα παλιά μου τζιν είναι ένα καλό νέο. Αυτό βέβαια συνέβη πριν δύο εβδομάδες καθώς πιο πριν, τα παντελόνια μου δεν ανέβαιναν πιο πάνω από το γόνατο!».

------------------------------------------Shakira1--a

Η 38χρονη σταρ παραδέχτηκε ότι έτρωγε πάρα πολύ κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αλλά μόλις γέννησε επανήλθε ξανά στην προ-εγκυμοσύνης ρουτίνα της. Δηλαδή ελαφρύ φαγητό και αρκετή γυμναστική. «Χρειάζεται πειθαρχία, αφοσίωση και αυτοσυγκράτηση με το φαγητό. Ακόμα τρώω μεγάλες ποσότητες, αλλά αποφεύγω καθετί παχυντικό και προτιμώ πιο υγιεινές τροφές».

Το πρόγραμμα γυμναστικής της όπως ανέφερε συνήθως περιλαμβάνει λάτιν χορό, μποξ ή τένις. Ενώ κάποιες άλλες φορές απλά επισκέπτεται το γυμναστήριο.

Σε αυτό που δεν μπορεί να αντισταθεί είναι η σοκολάτα. «Επιτρέπω μια λιχουδιά την ημέρα στον εαυτό μου. Σοκολάτα! Είμαι εθισμένη με τη σοκολάτα!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved