Γιορτάζουμε τα Μουσεία ζωγραφίζοντας!

Η Key Books σε συνεργασία με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων (18 Μαΐου), που διοργανώνει κάθε χρόνο το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), με πρωτότυπο και παιχνιδιάρικο τρόπο!

Γιορτάζουμε τα Μουσεία ζωγραφίζοντας!

Στο πλαίσιο αυτού του εορτασμού παρουσιάζει το παιδικό βιβλίο "Είμαι Ένας Καλλιτέχνης" της πρωτοεμφανιζόμενης στο ελληνικό κοινό Marta Altés στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης δίνοντας το έναυσμα για να αποκαλυφθούν ζωγραφικά «μυστικά» και να ξεχυθούν χρώματα κι αρώματα... παντού, αφού ο μικρός ήρωας δεν μπορεί να σταματήσει να δημιουργεί!

-------------------------------------------------------------DC

H Καταλανή εικονογράφος φέρνει μια φρέσκια ματιά και αισθητική στον χώρο του παιδικού βιβλίου και οι ιστορίες που δημιουργεί είναι τρυφερές και διασκεδαστικές, ενώ περνάνε και υπέροχα μηνύματα σε παιδιά και γονείς.

Εργαστήρια ζωγραφικής για παιδιά 3-6 ετών στο Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης
με τίτλο

«Δύο γενιές αφήνουν τα αποτυπώματά τους»

Με αφορμή το βιβλίο «Είμαι ένας καλλιτέχνης» (εκδόσεις Key Books) και τον μικρό πρωταγωνιστή του που αγαπάει τα χρώματα, τα σχήματα, τις υφές και εμπνέεται από τα... πάντα, οι απόφοιτοι των εικαστικών εργαστηρίων του Μουσείου Αγγελική Ανδριανοπούλου και Κατερίνα Παλαμά ... ξεκλειδώνουν τα «μυστικά» τους στους μικρούς «καλλιτέχνες» και ζωγραφίζουν μαζί.

Διάρκεια παρουσίασης & εργαστηρίου: 90', 10.30-12.00 με επανάληψη 12.30-14.00.
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση θέσης, λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, στη Γραμματεία του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.Τ. 210 3312 621, 210 3312 750
Ώρες λειτουργίας Γραμματείας Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης:
Τρ. & Τετ. / Παρ. & Σάβ.: 10.00 - 14.00
Οι γονείς παραμένουν μαζί με τα παιδιά τους, έχουν την επίβλεψή τους και ζωγραφίζουν μαζί τους.
Δυνατότητα συμμετοχής 35 ατόμων σε κάθε εργαστήριο.
Κόστος συμμετοχής: δωρεάν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved