Δείτε πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα σας! (εικόνες)

Η Άνοιξη ήρθε, ο καιρός ανοίγει και μας φτιάχνει τη διάθεση, λέω σήμερα να ασχοληθούμε με διακόσμηση βεράντας! Και επειδή όλοι θα προτιμάμε προσιτές λύσεις, ας δούμε do-it-yourself αντικείμενα που θα κάνουν τη βεράντα μας ατμοσφαιρική!

Δείτε πώς θα διακοσμήσετε τη βεράντα σας! (εικόνες)
-----------------------------diy βεραντα 3

Αρχικά να κάνουμε κατασκευές για να φιλοξενήσουμε τα φυτά μας. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε μεταλλικά κουτιά, ή ακόμα και τενεκέδες με λάδι που μας έχουν περισσέψει, να τα βάψουμε με ειδικό σπρέυ, να τα κρεμάσουμε στους τοίχους και να τα χρησιμοποιήσουμε σαν γλάστρες.

Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τσίγκινα δοχεία, είτε από κονσέρβες, είτε από χρώματα, να τα βάψουμε με χαρούμενους χρωματισμούς και να τα κρεμάσουμε από γάντζους από τους τοίχους.

---------------------------------diy βεραντα 12 3

Αν προτιμούμε την οριζόντια διάταξη για τη φύτευση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παλέτες ή κιβώτια, να τοποθετήσουμε τις γλάστρες μας εκεί, και να απλώσουμε τις κατασκευές περιμετρικά της βεράντας.

--------------------------------------diy βεραντα 11 3

Έπειτα να φτιάξουμε κατασκευές για το φωτισμό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε κηροπήγια με παλιά ξύλα, ή βάσεις από κουτιά, μπορούμε να βάλουμε πυρσούς που ανάβουν με φωτιά μέσα σε γλάστρες, και μπορούμε ήδη υπάρχοντα φανάρια να τα κρεμάσουμε σε γάντζους ή ράγες στον τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση πολύ ωραίο αποτέλεσμα δίνει να έχουμε μέσα στα φανάρια άμμο, μικρές πέτρες, ακόμα και κόκκους καφέ ή λευκά φασόλια!

-----------------------diy βεραντα 2 3
-------------------------------diy βεραντα 5 3
-----------------------------------diy βεραντα 6 3
--------------------------------diy βεραντα 7 3

Τέλος ας εκμεταλλευτούμε την οροφή της βεράντας για να κρεμάσουμε αντικείμενα – είτε πρόκειται για αιώρα, είτε για σχοινιά που θα πλαισιώνουν μια παλέτα δημιουργώντας κούνια, είτε ακόμα και φυτά, το αποτέλεσμα δίνει πολύ ωραία εικόνα.

-----------------------------------diy βεραντα 3 3
-----------------------diy βεραντα 4 3

Υποδεχθείτε την Άνοιξη με κέφι και χαρά και καλή διακόσμηση στις βεράντες σας!

Τυχόν απορίες σας μπορείτε να μου στέλνετε εδώ!

Μαυρίκη Κ. Μάγδα
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός
Πανεπιστημίου Πατρών, Μέλος Τ.Ε.Ε.
magdamavriki@gmail.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved