Το καλάθι της μαμάς από τη Yoleni’s!

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, η Nannuka και η Yoleni's, δημιούργησαν για εσάς αποκλειστικά το "Καλάθι της μαμάς": ένα δώρο που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια!

Το καλάθι της μαμάς από τη Yoleni’s!

Η εμπειρία της μητρότητας είναι από μόνη της συναρπαστική, αν και πολλές φορές ξεχνάμε να την απολαύσουμε κάτω από το βάρος της καθημερινότητας. H Nannuka θέλοντας να επιβραβεύσει τη σύγχρονη μητέρα δημιούργησε ένα καλάθι με θησαυρούς της ελληνικής διατροφής σε συνεργασία με τη Yoleni's. Μία σύνθεση από επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, από πιστοποιημένους παραγωγούς και τις πιο ποιοτικές πρώτες ύλες .

Αυτή την Κυριακή, δώστε τη χαρά στα παιδιά σας να ετοιμάσουν μαζί σας ένα μοναδικό, εορταστικό γεύμα. Ένα ξεχωριστό δώρο για να περάσουν όλες οι μητέρες - μεγάλες ή μικρές - υπέροχα την ημέρα της γιορτής τους και να μοιραστούν δημιουργικές στιγμές με τα παιδιά τους που ανυπομονούν να σας εκφράσουν την αγάπη τους.

Και για όσους δεν γνωρίζουν, η Nannuka ( www.nannuka.gr ) !είναι πρώτη ολοκληρωμένη online πλατφόρμα εύρεσης και αξιολόγησης επαγγελματιών και χώρων για τη φύλαξη, την εκπαίδευση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών. Μέσα από έξυπνα εργαλεία ο γονιός διαβάζει πλήρη βιογραφικά και αξιολογήσεις, συγκρίνει προφίλ, συλλέγει τις απαραίτητες πληροφορίες και επιλέγει τον επαγγελματία ή τον χώρο με τον οποίον θέλει να επικοινωνήσει, εύκολα και με ασφάλεια!

Η Yoleni's, το μεγαλύτερο ελληνικό ηλεκτρονικό delicatessen ( www.yolenis.com ) φέρνει πιο κοντά τις καλύτερες προτάσεις προϊόντων από 105 πιστοποιημένους παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Με περισσότερα από 1.500 υγιεινά, παραδοσιακά προϊόντα κατάλληλα για κάθε περίσταση,συμβουλές χρήσης, μαγειρικής αλλά και συνταγές που αναδύουν αρώματα της αυθεντικής Μεσογειακής διατροφής.

Οι παραγγελίες εκτελούνται άμεσα και με απόλυτη συνέπεια και έρχονται στην πόρτα σας σε 16-36 ώρες, σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα!

Ανακαλύψτε εδώ το «Καλάθι της μαμάς» και νιώστε κάθε μέρα σαν να ήταν Κυριακή, βρίσκοντας τον ιδανικό επαγγελματία για το παιδί σας στη Nannuka!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved