ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

Οι σπουδαστές του Τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας -με τη συνοδεία της καθηγήτριάς τους κας Νικολαΐδου Ειρήνης- πραγματοποίησαν την Τρίτη 17 Μαρτίου εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας...

ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας

...και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Γεια σου κύριε Φόβε!», στα πλαίσια του μαθήματος της Γενικής Ψυχολογίας.

Οι σπουδαστές συμμετείχαν βιωματικά μέσα από παιχνίδια, για να εκφράσουν τους φόβους τους. Στόχος ήταν να κατανοήσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να ζήσουν αρμονικά με τους φόβους τους και να προσπαθήσουν να τους αντιμετωπίσουν. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έδωσε ερεθίσματα στις σπουδάστριες μέσα από τα εκθέματα αλλά και την σημαντική βοήθεια της εμψυχώτριας του Μουσείου να αφουγκραστούν και να βιώσουν δραστηριότητες για να μπορέσουν να εστιάσουν στην αυτογνωσία και στη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών. Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους!

-----------------------8798 1

Για πάνω από μισό αιώνα, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ αποτελούν το πρότυπο για την ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση και κατάρτιση, περικλείοντας όλη την εμπειρία, την παράδοση και το κύρος του ονόματος ΞΥΝΗ. Με νέες δραστηριότητες -οι οποίες περιλαμβάνουν σεμινάρια, εκδρομές, επισκέψεις, happening & events- καινοτόμα προγράμματα και στρατηγικές συνεργασίες κύρους, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ δημιουργούν ένα περιβάλλον εκπαίδευσης, εφάμιλλο των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και θέτουν ισχυρές βάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση των νέων στη χώρα μας.

-----------------------8798 3

Για περισσότερες πληροφορίες
ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας- Πατησίων 31 -Τηλ.: 210 5279500
www.iek-xini.edu.gr
www.facebook.com/iekxini

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved